Hissat flaggspel i växthuset.

Hej.

Ännu en underbar sommardag. Vi börjar bli bortskämda av det vackra vädret. Eller så är vi alla bara så värda detta sommarväder efter allt som varit och är kring Corona. Jag har varit ute i trädgården hela långa dagen. Hissat flaggspel i växthuset. Vattenslangen och jag har hängt i någon timma. Annars så har jag mest bara varit.

img_9473

Hissat flaggspel i växthuset.

Jag fick en idé när jag gick igenom en låda i ena klädkammaren. Tildas gamla flaggspel som vi aldrig använt för att hon tyckte det var för barnsligt fick en ny innebörd och plats. Ett flaggspel är en vacker dekoration som passar till många användningsområden. Vanligast är att använda signalställ på båten, flaggstången eller i trädgården under festligheter.

Jag har skapat flera fina flaggspel med barn och elever vilka fått fladdra i vinden. Var skulle jag kunna använda Tildas gamla flaggspel? Växthuset fick det bli. Inte för att det kommer fladdra för vinden som de ska men längs ena väggen fick det som plats. Väldigt flickigt och pluttigt men men ett tag får det hänga där. Bättre att det kom till användning än inte alls, inte sant?

img_9477img_9478img_9480

Känner mig lite nockad trots Nocco.

Värmen och att vara ute hela dagarna tar på krafterna så bara är det. Jag känner med nockad fast jag druckit ur dagens Nocco och en massa kaffe. Grejen med en siesta är verkligen en uppfinning som passar mig som handen i handsken.

Vad har ni för er idag?

weekend

 

 

 

12 thoughts on “Hissat flaggspel i växthuset.

Add yours

  1. Nu kände jag mig helt tankspridd när jag läste flaggspel, visste inte vad det var men sen så såg jag ju haha! :’D Det är ju fint ändå, och vilka behagliga färger! Så fint <3 Hoppas kvällen blir underbar!

  2. Det är ett sånt fantastiskt väder 🙂 man njuter till fullo nu o ja hoppas att vädret blir så här när jag går på semester 😀

  3. Ja, vädret är helt underbart. Bara att njuta 😊 Vad fint det blev. Det passade därinne 😄

  4. Tyckte det blev jättefint med flaggspelet i växthuset, och jag tyckte att det var fint att det är just Tildas flaggspel som får hänga där….här har det i och för sig varit soligt men extremt blåsigt.

  5. Vädret är värkligen otroligt skönt just nu och härligt 😊 så fint det blev med flagspelt i vexsthuset

  6. Vi har vimplar som ser liknande ut i Bellis rum, en vid gardinstången som hängeri en båge över gardinerna och en som hänger ovanför hennes säng, så fint, snygg extra detalj

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: