Tack för fredagspresenten Rosenserien.

” Inlägget är i samarbete med Rosenserien.se ”

Hej Hej.

Bästa dagen på veckan idag om ni frågar mig. För det är ju min dag fredag. Alla mina FFF har jag fått till och nu längtar jag bara efter lite bubbel i glaset. Solen strålar och sommaren 2020 bjuder verkligen upp till dans med mig idag. Ända negativa får vara att jag är lite allergisk av och till och nyser av och till men det är det värt ändå. Tack för fredagspresenten Rosenserien.

Tack för fredagspresenten Rosenserien.

Det är verkligen inte alla dagar som någon annan bjuder på fredagspresent till mig men så är fallet idag. Rosenserien skickade en spännande present med både en body scrub och en sunscreen till mig. Helt perfekt nu när jag är ute i solen hela dagarna och verkligen behöver solskydd. Hör ni…vi får verkligen inte slarva med att skydda oss mot solens strålar. Bra solskydd och att byta solen mot skugga eller ta på sig kläderna är bästa tipset. Sluta maxa brännan helt enkelt. Tackar och bockar gör jag och lovar en utförligare beskrivning om produkterna när jag provat dem.

img_9418img_9419img_9421

Glassbåtar det är nostalgi för mig.

Min fredagsfika blev en glassbåt och en kaffe i solstolen. Det behövs inte så mycket för att lätta upp mig dagar som denna. Jag satt och latade mig med fika medan jag lyssnade på en P3 dokumentär.

img_9468img_9467

Bara skruttat runt i flip flopen.

Jag har skruttat runt med flip flop och hatten på huvudet. Jag behövde inte så mycket idag utan nöjde mig med det lilla. Så jag gick runt hemma med en ny bok i lurarna i solen och fixade lite i trädgården här och där. Efter att jag varit på ICA satte jag mig i trappan på baksidan och mumsade jordgubbar. Jordgubbar är jag galen i men jag tänker inte ljuga dessa Svenska var inte kanon goda alls. De blev bättre med lite flytande honung ringlat över. Som jag längtar och väntar på om vi ska få några gubbar i vårt egna jordgubbsland. Fredagsfokus när det blir som allra bäst. Jag invigde även min stråväska som jag klickade hem från Stylemood.

img_9450img_9429img_9431img_9463

Snäckorna som jag plockade igår vid Getryggen har jag lagt på tork. Kul att jag fick med mig så många och hela snäckor hem. Plockar ni också med er stenar och material från naturen hem? Jag har alltid varit en samlar och tänkt mig att dessa vackra kan jag osv….

img_9422-1

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Tack för fredagspresenten Rosenserien.

Add yours

  1. Så fina bilder på dig , och vad kul att du fick en fredags present. hört att deras produkter är kanon bra dock aldrig testat.
    En glassbåt i solen är aldrig fel.
    Hoppas du får en fin helg nu i solen kram

  2. En fredag kan väl inte bli bättre än att få en present – och vädret!! Har aldrig sett eller hört om produkterna innan faktiskt 😀 Alltså åh vad kär jag blev i klänningen, så fin den är! Har börjat fastna mer och mer för just den stilen :> Kram!

  3. Åh aldrig hört om det märket tidigare! Vad spännande 😀 testar gärna deras solskydd, är på jakt efter nån bra som är för lite känsligare och torr hud men inte är kladdig liksom 🥰

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: