Hela bryggan för mig själv.

Halloj.

Vilken sommar vi fått eller hur? Så himla underbart måste jag säga. R och jag åkte till Getryggen för att bada och sola idag. Något bad blev det inte för mig idag. Det var fortfarande svinkallt i havet. Känslan när jag gick i vattnet var som att fötterna gör ont så kallt var det. Skönt att idag kunna skylla på den berömda veckan för att slippa behöva doppa mig i det svinkalla vattnet. Hela bryggan för mig själv. Det var bara vi och ett sällskap till på badet vilket var så skönt.

Hela bryggan för mig själv.

Så himla skönt det var att hänga några timmar på stranden. Jag lyssnade klart på min senaste ljudbok och plockade en hel hand med vackra snäckor. Tyvärr så pajade vår termos men tur att den höll kaffet varmt trots trasiga korken. Det är verkligen inte varje sommardag som jag får ha en hel brygga för mig själv. Jag saknade bara lite jordgubbar och en god Nocco.

img_9370

img_9384-1

img_9388

Härlig sandstrand och brygga men saknade en glasskiosk.

För oss var det första gången på Getryggen. Vi brukar åka till Sandviksbadet när vi ska ut till havet och bada. Fin sandstrand med brygga på udden Getryggen i Näslandet. Cirka 1,5 km gångväg från parkeringen då vägarna inom stugområdet endast är för de som bor där. Utedass och soptunnor är de faciliteter som finns. Behöver man mat och dryck får man passa på att stanna vid Eldtomta Café på vägen.  Jag saknade dock en lite glasskiosk men man kan inte få allt här i livet eller hur.

img_9408img_9363-1img_9364-1img_9365-1img_9357-1

Finaste cykeln.

Minns ni att jag sagt att jag önskar mig en gammal cykel att göra ordning till min egna i både stil och klass. Jag såg en helt ljuvlig gul cykel på vägen ner till badet. Verkligen dags att fixa till en cykel åt mig nu.

img_9409-1

pus

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Hela bryggan för mig själv.

Add yours

  1. Vad kul med lite mor och son tid 😊 nej fy vad kallt skulle inte kunna bada nu förr kunde jag det men inte nu inte , har blivit badkruka eller va det heter haha.

  2. men åhhh så avis jag blir nu! det ser helt underbart ut! idag har de regnat här – inte alls roligt! men i helgen skulle solen komma fram. tar mig kanske till stranden då 🙂

  3. Men åh hur härligt ser inte det här ut då? Så avundsjuk jag blir! Skulle med velat ligga på stranden en dag 😍 men hoppas på många fina sommardagar!

  4. Ohh så härligt bara ni två där, där är jag lite avis för er som har större barn du och R har möjlighet till mer kvalitetstid sådär. Samt ahh ja kan tro det var kallt,

  5. Jag älskar att bada och har alltid gjort så när syrran sa att jag nån dag gärna får Komma så åker vi och badar var jag jättesugen på det. Men tyvärr måste jag vänta ca 3 veckor efter operationen innan jag får bada..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: