För mycket kaffe och nya projekt på G.

Hej.

Jag gick verkligen igång på en grej igår som ja även skrev ett inlägg om. Men inte publicerat ännu vem vet om jag vågar helt enkelt. Det är ibland svårt att sticka ut näsan för hela världen även om jag vill berätta vad jag tycker och tänker i en fråga. Hur som helst…Igår gick jag mest runt här hemma och vattnade och lyssnade på ljudbok efter jag fått till alla måsten. För mycket kaffe och nya projekt på G. Nu ska jag bara tänka klart dem innan de sätts i verket.

För mycket kaffe och nya projekt på G.

Ljudboken och tankarna malde hela dagen. Varför gör människor si eller så? Jag borde kanske blivit beteendevetare eftersom jag är så intresserad utav hur och varför människor gör på ett visst sätt. Vad är det som får dem? Det har säkert också med min andlighet att göra att jag kan leva mig in i andras känslor och handlande. Några saker som jag är fascinerad utav är hur människan förskönar, håller vid ryggen och vill vara större starkare bättre och vackrast. Varför kan vi inte vara nöjda där vi är och vara oss själva sanna i våra egna sanningar? Nu blev det djupt, jag vet men där har jag varit i tankarna igår.

img_9344

Senaste projekten på plats.

Mina senaste projekt har jag ännu inte visat för er. Det var lite mycket förra veckan och det glömdes bort helt enkelt. Barstolarna som var i ek och hade slitna skinndynor fick sig ett upplyft. De sprejmålades med sprutan ni minns jag höll på med och jag klädde om dynorna. Ta da så bra de blev. Vilket lyft!!!

img_9349img_9350

Ena eller stora vardagsrumsbordet som även det var i ek fick sig en omgång eller flera för att tala sanning med sprutan. Det blev kanon bra. Svårt att visa på en bra bild men vi är nöjda.

img_9352img_9353

Det blir äpplen i år.

Det är alltid lika roligt när man ser att de växter och träd man har i trädgården mår bra blommar och bär frukt och sånt. I år kommer vi få mycket äpplen för vårt lilla träd. Äppelträd är bra vackra måste jag säga. Det är väl inte för inte som de kallas livets träd.

img_9346img_9347

Dags att packa ihop mig för några timmar vid havet.

braaaa

 

 

 

 

4 thoughts on “För mycket kaffe och nya projekt på G.

Add yours

  1. Vad mysigt att vara gå runt hemma och lyssna på något. Vad snygga stolarna var 😊

  2. Jag tycker det är så roligt att pyssla och ha mig hemma, kan tyvärr inte göra det så mycket i denna lägenheten men nästa ska jag inreda och pyssla och fixa 😀 Jag LÄNGTAR!

Kommentera

Up ↑

%d