Skolavslutning för vår skoltjej.

Hej Hej.

Skolavslutning för vår skoltjej. Men jag måste få säga att det känns lite konstigt att inte klä på sig sommarklänning och följa med barnen på avslutningen. I hela 15 år konstaterade jag häromdagen att jag varit på skolavslutningar nu. Det började på Söderholmskolan när William gick ut fklassen för galet många år sedan. Skolavslutning då ska man höra en knagglig Den blomstertid. Antingen sjunger jag själv eller så får jag nog fuska och lyssna på Spotify.

Skolavslutning för vår skoltjej.

Flaggan vajar på sin stång. Lyssna på vår sommarsång, snart så sjunger vi den blomstertid….

Tänka sig att vår lilla tjej redan slutat sjuan eller snart i alla fall. Jisses vad åren går fort. Det är bara att inse att jag börjar bli gammal. Snart dags att börja kalla mig för tant Kamilla. Grejen är den att jag inte känner mig en dag äldre än när jag följde med William på avslutning i förskoleklassen. Nu är det ju Corona tider och den sedvanliga avslutningen i gropen med hela skolan och nära och kära är såklart inställd så för oss alla är det bara att gilla läget.

10a

Hittade en bild från årskurs 1.

Eftersom det inte lär bli några avslutningsbilder på Tilda och hennes vänner som det brukar bli hittade jag en kul. Jag hittade en bild på dottern och två av de tre kompisarna som hon hänger med oftast just nu. Det är verkligen roligt att de fortfarande hänger med varandra. Tilda och N har gått tillsammans ända sedan de gick på småbarnsavdelningen på förskolan.

Tandlösa och fnittriga tjejer som slutat 1:an och fikat med föräldrarna i klassrummet. Tänk om jag skulle fått ta en bild av dessa tjejerna plus E som saknas på denna bilden idag. Vilken skillnad det skulle bli. Så små och nu så stora men ändå små.

10b

Åren springer förbi.

Jag hade min chans när gänget dök upp här hemma och firade avslutningen med glass och lemonad. Men svaret när jag snällt försökte få dottern med på noterna blev tvär nej och åter nej. Så jag får vara nöjd med de tre bilder som jag fick på Tilda imorse.

img_9334-1img_9330

Ha nu ett underbart sommarlov älskade dotter.

Love you

♥♥♥

 

 

 

 

10 thoughts on “Skolavslutning för vår skoltjej.

Add yours

 1. Åh vad hon är fin och så skönt för henne att gå på lov nu, åren går alldeles för fort! Man minns ju själv när man gick i skolan och fick den lyckan när man skulle gå ur 😀 <3

 2. Oj vad jag saknar skolavslutningarna… förra året var första året på 16 år som jag inte var på skolavslutning… konstig känsla…. men jag var i alla fall på en avslutningskonsert. Men inte ens det blev det i år….
  Så fin Tilda är på den bild du fick i alla fall.

 3. Min älsdta son har gick ut 8:an idag och Karim han har sommarfest på dagis i morgon. Ja tiden går verkligen fort , hur blev dom så här stora ?
  Vad fin hon är din dotter 😊

 4. Ja åren går verkligen fort… så underbart att de snart har sommarlov! Kan sakna den där känslan när man hade en hel lång sommar framför sig och stod där i sina fina kläder och sjöng den blomstertid nu kommer! ♡

 5. Åh sådan söt tjej synd att du inte kunde ta bild på dom tre nu😊

 6. Tiden går så fort det håller jag med om!!
  När barnen kommer upp i tonåren så är dom inte lätta att få med på bild 😛
  Men super fina bilder fick du på Tilda <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: