Bilkärlek finns det på riktigt.

” Inlägget är i annonssamarbete med Mekster.se ”

Hej Hej.

Kan man älska en bil? Älska är kanske starkt ord men ni anar inte vad jag tyckte om min blå stora Cheva. Bilkärlek finns det på riktigt. Det finns ingen bil som är så skön och praktiskt som den var. Kanske inte världens snyggaste bil men så bra i mina ögon. Visst var Blue Magic som jag kallade den lite skruttig och behövde återigen lagas upp för att gå igenom besiktningen. Allting har ett slut även om ett hejdå till min blå bil satt hårt inne.

Bilkärlek finns det på riktigt.

Många säger att man inte kan känna kärlek till ting men där tror jag de har fel. För jag tyckte om och kände kärlek till min Cheva. Att det sedan sved i plånboken varje gång vi var tvungna att lämna in den verkstaden var en annan sak. Till sist bestämde vi oss för att försöka sälja den bilen eftersom jag sedan i november har en annan bil. En röd BMW som jag nu blivit mer och mer vän med. Det blev dags för mig att inse att eftersom vissa saker gång på gång gick sönder säga hejdå till Blue Magic.

51daecd2-462b-46a1-881f-cec4755b030699443194-83b4-42b9-9293-9aa8083028b4

Reservdelar och tillbehör som passar din bil.

Att hitta delar till sin  bil när den är trasig kan vara svårt. Mekster erbjuder högkvalitativa bilreservdelar till rätt pris – för dig som bryr dig om din bil. En funktion på deras webbutik är att du kan klicka i regnumret på din bil och på så sätt få upp delar som passar just din bil. Hur smart som helst för oss som inte ännu kan allt om bilar.

Att byta bilbatteri är något de flesta faktiskt klarar av att göra själv. Mekster har både traditionella startbatterier och AGM-batterier. Ett startbatteri är en färskvara som slits med tiden som precis allt med en bil som används flitigt. Nytt batteri kan man enkelt beställa hos dem på nätet.

img_9308

Motorn tvättad skinande ren.

Vår äldsta son är en bilkille sedan var var liten. Nu i vuxen ålder borde han blivit bilmek om han inte blev som han blev inom datasvängen. Hans stora intresse i livet är bilar. Att bygga om motorer och bilar är vad han gör allra helst på sin fritid. Själv kan jag inte mer än att gasa och bromsa. Jag vill att det bara ska funka liksom. Igår kväll när jag klev ut på framsidan var hans bil skinande ren och hela motorn ren och fin. Skönt att vi har en egen bilmek här hemma som kan hjälpa till med det mesta kring bilarna.

img_9309

KRAM KRAM

 

 

 

 

11 thoughts on “Bilkärlek finns det på riktigt.

Add yours

 1. Kanske, kanske inte… Har själv ingen bil men förstår det måste vara skönt att ha någon i hemmet som kan fixa med bilen. 🙃

 2. Oo-ja, man kan älska en bil. Älskar min bil och den har tagit mig på så många platser i värden. Dock är det svårt att finna bil-delar till den! 🤭

 3. Åhh det finns verkligen så himla många snygga bilar man blir tokig i, men som sagt är det inte alltid inkomster med att ha bil då de ska lagas osv :’D Men det är kul med bilar tycker jag!!

 4. Jag kan inte relatera till de då jag inte har körkort eller bil. Men jag har jo haft killar på med tex volvo 945 och den älskade jag att åka i

 5. Jag älskade min skruttiga ärtgröna fiat 127:a trots backen gick i sönder om om igen. I Bland efter ett Friskis pass fick man själv putta ur bilen från parkeringshus. Nu gillar jag ju min nya Nissan Qaschai kanske ännu mera, den är ju ny, har takfönster och är så skön att köra.
  Så jo, bilkärlek finns nog!! Som bil avsky, för vilka skrothögar man haft i sina dagar.
  Kram Kajsa

 6. Jag är ju intresserad av bilar och gillar att dona och styla, man kan älska sin bil .

 7. Jag har aldrig haft egen bil. Har ej körkort heller. Men vet typ vad jag vill ha för bil om jag får de någon gång. Bra att ha någon som är haj på dom 😄

 8. 1, bilar och datorer ska bara fungerar. Hatar när det strular.
  2, jag älskar min lilla gangsterbil, den är så mycket mer än bara en bil. Min första bil, den bilen som jag kände full frihet i.
  Nu kör jag dock mest Tiguanen för gangsterbilen behöver träffa Dr.

Kommentera

Up ↑

%d