Varför är det så svårt att börja?

Hej Hej.

Jag har en del saker som jag bara måste ta tag i just idag. Men vad gör jag? Jo jag gör allt annat och drar mig för att göra det som jag borde. Varför är det så svårt att börja? Särskilt när saker är lite jobbiga, tråkiga eller bara hemskt tråkiga. Den som kan ge ett bra svar på det får gärna hojta till. Har ni bra tips på en startraket mottages de gärna.

Varför är det så svårt att börja?

Ja ja vad har jag gjort istället för att vara duktig. Jag har planterat om lite växter som förökat sig helt galet mycket. De som växer som ogräs här hemma är förgätmigej, prästkragar och aklejor. Varför de går bananas just hos oss har jag ingen aning om.

Lekt Karl Fredrik idag igen.

Ikväll är det dags igen för Karl Fredrik på Eklaholm. Självklart kommer jag sitta bänkad i soffan idag igen. Jag har lekt Karl Fredrik och fixat nya buketter. Älskar att vara kreativ och skapa saker. Dagens buketter blev riktigt bra om jag får tycka själv och tänka.

Jag har räddat eller förstört Marcels studentbuketter. Eller de som började se lite hängiga ut.

img_9258img_9259img_9260img_9261

Ja ja nu finns det ingen återvändo – nu är det dags.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

16 thoughts on “Varför är det så svårt att börja?

Add yours

 1. Ja det där känner jag igen 😊 jag gör oxå allt annat än det jag borde göra 😊 härliga bilder 😊 fina blommor. Det är roligare att göra dom roligare saker är dom tråkiga 😊

 2. Åh vad jag känner igen detta med att dra sig för att göra saker, varför inte bara göra det så är det klart liksom?! :’D Men skönt att man inte är ensam haha, förstå mig rätt <3

 3. Så underbart med massa härliga blommor hemma, det får en helt annan känsla till hemmet! Och håller helt med om att det är GALET svårt att börja/ta tag i saker som inte är så roliga..

 4. Jag tänker på midsommar bukett när jag ser din bukett. Jag har sett hans program en gång innan och gillade de

 5. Jag missade Karl-Fredrik igen, tur det finns på plats.

  Jag har inte förstått hur man låser när man gör en bukett, försökte fatta vad han menade men nope jag fattar helt enkelt inte.

 6. är han bög eller på det där programmet ? har inte tittat på set trailer eller a man säger =)
  så fint nu med alla kransar ja hae en låtsas går bra det oxå kram kram

 7. Jag har också så svårt att ta tag i saker som jag borde göra och jag vet inte varför. Vad kul att hålla på med blommor och kul att du kunde använda dom som fanns kvar från studenten 😊 Jag hade också velat ha Förgätmigej i trädgården. Tycker att dom är så söta 🥰🌸

 8. Det är ju betydligt lättare att skjuta på saker än att ta tag i dem.. Men det är ju så skönt när det är klart.

 9. Man måste ju känna sig lite sugen på att göra vissa saker för att få dem gjorda🤗 Jag brukar skriva ner en lista och det känns alltid så bra när man bockar av något på den

 10. Om du får ett svar på frågan varför det är så otroligt svårt att börja får du MER än gärna dela med dig. Det där problemet har jag dragits med länge och det är ju så otroligt störigt.

 11. Ja, du, här sitter jag och läser bloggar istället för att packa – så ja, jag vet vad du menar 🙂
  Superbra att göra om buketter när vissa blommor börjar bli trista! Har inte hunnit kolla på Karl Fredrik ännu, men den som spar hon har heter det ju 🙂

 12. Jo man skjuter på det det behövdes verkligen städa här hemma insåg jag igår, men med jordens huvudvärk vart det ej och BQ kom också hem med huvudvärk. Så idag fick jag ta tag i det och oj så mycket bättre man mår då man gjort det . Fint att rädda och göra om buketterna så det står sig lite till

 13. Jag känner likadant när det är något man tycker är jobbigt eller tråkigt då gör inte jag heller det. Iaf inte på en gång 🙂

 14. brukar vara lite segt att komma igång men ett tips är att stänga av internet och ta bort allt av intresse som man hellre skulle pyssla med och sedan har man lättare att komma igång..Är det något riktigt tråkigt så brukar jag tänka ut någon bra belöning som jag kan ha efteråt..sedan är det skönt när det tråkiga är gjort

 15. Du är inte ensam om det. Har mycket studier här hemma och har inte hunnit göra dem. (Gjort mycket annat istället. Som är viktiga. Men det är studierna med) Hoppad vi både finner ett sätt med att göra det vi måste. Även om det inte är det roligaste! 🌻

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: