Hur snygga är inte Glacial flaskorna?

Hej.

Söndagskvällen är kommen och jag känner mig sliten fast jag sov i över två timmar på eftermiddagen. Det kostar på att ligga på topp sägs det ju, fniss…Även om jag inte kan säga att jag riktigt toppar livet just nu. Hur som helst idag har vi kalasat dag nummer tre. Namnsdagar har firats och syrensaften är äntligen klar. Hur snygga är inte Glacial flaskorna?

Hur snygga är inte Glacial flaskorna?

Lite rörigt allt med namnsdagspresenterna för Robert och Robin som firas här hemma idag. Marcel heter Gustaf Marcel Robin så han har blivit firad ordentligt denna helgen kan man nog säga. Hur som helst så åkte jag och Wille iväg en sväng och lämnade tillbaka ett plagg i Skäris och smet in på Royal Design i Kungens Kurva för att få tag i en Glacial flaska till Marre i namnsdagspresent. Jag har nämligen egentligen redan köpt en till honom som inte kom i tid. Så den vi väntar in i veckan får Robert i sin present. Ni vet ju att man som vuxen alltid måste avstå sin för barnens skull.

img_9254

Hur snygga är inte dessa flaskor alltså? Jag är helt såld på dem i flera avseenden. Först och främst svinsnygga. Miljövänliga är de också samt att en del av försäljningspriset går till WWF. Sedan håller de kylda drycker i 24 timmar och varma i 12 timmar. Nästan lite för bra för att vara sant. 100 dagars garanti har de också. Just nu kliar det i fingrarna – ska jag köpa mig en egen flaska? Det är så nära att jag slår till. Tomten, jag vill också ha en Glacial.

img_9245img_9244

Syrensaften är klar.

Alltså vilken spiller Fia jag var när jag skulle sila saften och hälla över den i flaskorna. Det var sockerkladd i nästan hela köket. Helt galet att jag är så slabbig av mig. Men men nu är den klar. Imorgon blir det till att bjuda på saftkalas för mig. Saften bör nämligen stå ett dygn i sina flaskor för att dra sig lite extra.

Underbar färg blev det på saften och den doftar sådär ljuvligt som den ska göra. Rosalila saft med en massa krossad is i glaset det kommer bli festligt gott imorgon.

img_9250img_9251

PUSS & KRAM

♥♥♥

 

 

 

9 thoughts on “Hur snygga är inte Glacial flaskorna?

Add yours

  1. Men gud vilka snygga flaskor super smidigt att ha med sej när man ska iväg snygg var flaskan med ❤️😊

  2. Dom är hur snygga som helst. Har letat efter sådana här jättelänge! 😍

  3. Flaskorna är ju så fina, har själv funderat på om jag ska köpa en sån men jag och korkar som flrsvinner😅

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: