You are amazing remember that.

Hej Hej.

Söndagsmorgon med kaffekopp nummer två och Isabella och Sheila som babblar i sin fina podd för mig. De är fantastiska som sprider så mycket positivitet samtidigt som de visar att de är mänskliga och faktiskt inte mår 10 alla dagar. You are amazing remember that. Viktigt att växa smått.

7d

You are amazing remember that.

Viktigt att växa smått säger de idag. Hur smart låter inte det? Allt för många gånger vill man allt och mycket redan från början. Nu ska jag bli frisk, nu ska jag bli mest tränad av alla och en annan tänker att projektet du nu fnular på vill man gärna ha stort direkt. Ofta har vi alla så bråttom och rusar framåt framåt och vill klättra högst upp på gång.

Då missar vi det som gör oss happy nämligen att vara med på resan. Vi behöver känna och få vara med i processen att bli friska, bli vältränade och att komma upp till  vår topp.

Ha inte så bråttom  – Låt livet ta den tid det behöver.

Bjuder på pepp citat som vi alla behöver.

7a7b

Ha en toppen söndag…

♥ ♥ ♥

7 thoughts on “You are amazing remember that.

Add yours

  1. Så kul att läsa det här. Inlägget har man för bråttom så. Glömmer man att vara med på själva resan ❤️

  2. Viktigt att bara få vara också, och att stanna kvar i sina känslor och fundera eftersom annars flyr man bara från sig själv och det gör bara att man blir sjukare i längden men frisk för stunden. Är viktigt att belöna de små sakerna man gör också, Och att tänka att idag har jag inte orkat göra någonting jag tänkt, men det är okej för jag behövde verkligen vila idag. Det är bra att jag lyssnat på mig själv, min kropp och gjort det som är bra för mitt välmående..

  3. Är nog lite så ibland att jag vill mycket på en gång och att allt ska komma så fort. Men ibland får vissa saker ta lite längre tid.

  4. Just där har du min akilleshäl, jag ska helst vara färdig redan innan jag ens har påbörjat projektet. Jag vet att jag måste ta det saktare och njuta men det är svårt. Ska försöka bli bättre på det, igen det blir väl sisådär 10000 gången jag försöker.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: