Skrutthyllan fick nytt liv.

Godmorgon Godmorgon…

Jag är uppe med tuppen idag igen. Här behövs inte längre någon väckarklocka för väckningen sköter grannes änder så himla bra. Jag blir snart tokig på dem som gapar varje morgon. Skrutthyllan fick nytt liv. Hyllan som var på väg till vår kastahög i garaget förvandlades till finaste mitt i häcken mot grannen.

Studenten för Marre.

Idag stundar studenten för Marcel. Det blir säkert bra men jag tycker fortfarande att det är galet med hur alla studenter behandlas med inga utspring, inga mösspåtagningar listan kan göras lång. Vi gör det bästa av situationen i alla fall.

Skrutthyllan fick nytt liv.

Hyllan som jag letade fram från förrådet i fjol och målade klarade inte av allt regn som kommer på den borta i hörnet. Några hyllplan har gett upp och hyllan såg bara för risig ut. Så igår åkte den bort från altanen. Den kom inte så långt för runt huset fisk jag en idé. In i rabatten skulle den få stå ett tag tills den får åka på tippen.

Jag måste säga att detta var en av mina bättre idéer denna vecka för jisses vad fint det blev. Ibland så ramlar poletten ner även hos mig på bra sätt.

img_9151-1img_9152-1

Dags att göra lite student nu innan innan det är dags att ta helg.

weekend

img_9150-1

♥ KRAM ♥

 

7 thoughts on “Skrutthyllan fick nytt liv.

Add yours

 1. Ja, det där var verkligen en superidé, så fint det blev med en hylla där…det hade jag aldrig kommit på. Ja, det blir en annorlunda student i år , men det är kanske nödvändigt trots allt….. man får göra det bästa av det hela, men det kan ju inte bli detsamma….I malmö såg jag häromdagen en låg rad med cabbar som körde runt i stan….med en student i varje, som viftade och tjoade tillsammans med kamraterna i cabben bredvid…de verkade ändå ha ganska kul.

 2. Siddu så fint det vart, titta =D, klart att den ska få hänga med ett tag till, samt ja det är tråkigt att studenten blir så annorlunda, men man får göra det bästa av det som du säger.

 3. Visst är det synd för alla som tar studenten i år som inte får fira på samma sätt som alla andra gjort tidigare år, men man måste faktiskt tänka på anledningen! Visst, de tar bara studenten en gång i livet och det vill man fira såklart, men man får helt enkelt göra det bästa av situationen och försöka acceptera att det är som det är. Hade jag tagit studenten i år är jag väl den enda som hade jublat över läget – jag sprang ut med min klass och träffade familj och släkt utanför skolan och åkte sedan i kortege men sedan var jag bara hemma. Sån är jag! Jag hade lätt kunnat bara tacka för mig, tagit studenten och åkt hem och ätit god mat med familjen!

 4. Grattis till studenten!
  Jag lider så med alla studenterna, det ska vara en av livets roligaste tider. Men visst vi är mitt i en pandemi och får anpassa oss.
  Här i Skåne vet jag att flera skolor ordnar med utspring men på andra sätt än man brukar ha det på.
  Jag saknar tjoandet, visslandet och alla glada ungdomar i år. Visst det kan vara störigt men för mig är det inte det. Jag gläds med studenterna och minns min egna student igen.

  Hyllan passade ju perfekt i häcken! Snyggt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: