Sjung om studentens lyckliga dar.

Hej Hej.

Sjung om studentens lyckliga dar. Kan ni tänka er att jag inte hört den sången en ända gång idag. Marre och hans kompisar var lite glada i hatten men någon skönsång bjöd de inte alls på. Däremot kan jag säga så här att. Marcel har tagit studenten. Nu senare ikväll väntar studentfesten.

Sjung om studentens lyckliga dar.

Trots Corona tider så blev det en bra och mysig student även om vi saknade ett litet gäng släkt på mottagningen. Marcel och hans skola hade inga utspring alls vilket var lite surt. Personligen tycker jag att skolan kunde gjort som många andra och låtit eleverna sprungit ut i mindre skara och till ett få tal åhörare. Så blev det inte denna gången. Marre hade sitt kompis gäng från gymnasiet här på champagnelunch. Innan dess hade de en samling med klassen via datorn.

img_9166img_9169img_9174

Denna ska varit riktigt äcklig så äcklig att de även filmade när de tog den. Heja WAAM gänget. William, Albin, Amar och Marcel. Extra kul när hela gänget skrev de i nacken på sina studentmössor. Gänget trotsade kostym bara för att de inte fick sitt utspring.

img_9179

img_9195

1g

Studenten 2020.

Det är precis på dagen två år sedan William tog sin student. Den dagen tog jag särskilt en bild på farfar Roland och Wille som blev så himla fin. Självklart skulle jag vilja få till något liknande på Marcel och farfar. Inte det lättaste i Corona tiden men jag eller vi tillsammans kom på en idé som funkade. Nära men ändå inte när utan kramar och närhet. Framför och bakom i trappan upp på baksidan funkade fin fint för dessa bilder.

1k1l

1m1n

Obligatoriska bilden på studenten med sina föräldrar.

Oj vad jag har korta ner antalet bilder i inlägget. Det var så himla roligt att äntligen få gå loss med kameran igen. Tyvärr blir det alldeles för sällan som jag får leka hobbyfotograf. Känslan när jag känner att yes där fick jag till en bild som jag verkligen är stolt över. Bilderna på svärisarna blev kanonbra och även de på Marre och farfar. Ibland får man till det där lilla extra.

Vem är han lik då Marcel? Alltid det som ska analyseras när man visar sådana här bilder. Vill ni ha svaret? Till utseendet delvis farfar, som person sin mor och fått vinnarskallen av sin far.

1o1p

Hör ni det är fredag. Vet ni jag har en present som jag ska visa er i FFF inlägget som kommer imorgon.

bra

 

 

 

 

11 thoughts on “Sjung om studentens lyckliga dar.

Add yours

  1. Åhh så kul med student 😍 Kul för honom. Blev säkert annorlunda firande i år dock. Men de var nog lyckliga ändå.

  2. Så skönt att det trots allt blev en bra student….och jättefint att de skrev namnet på gänget i nacken på mössorna…den mössan kommer att bli ett extra fint minne i framtiden… Och bilderna du tagit var verkligen superfina.

  3. Corona ska verkligen inte få hindra studenterna att ha det bra som en sån stor dag!! Så himla roligt att det blev lyckas och stort grattis till alla studenter, den dagen var underbar 😀 KRAM

  4. Det är självklart vi alla måste vara försiktiga. Men vi får ej glömma bort att leva. Dessa ögonblick med familjen. Skönt med ett annorlunda firande. Firade aldrig min student. Studerade direkt vidare istället 😁

  5. Vilken konstig student det blev i år. Har sett lite bilar ute med max 3 personer i som har tutat och sjungit lite samt folk påväg till studentfester med blommor och paket.

  6. Så roligt med studenten trots att det blev lite annorlunda det här året men trevlig ser ni ut att ha 😊

  7. De tycker jag faktist oxå att de kunde låtit studenterna springa it det händer en gång i livet och det e ju det dom är roligaste med studenten . Minns när jag sprang ut och alla hoppade och hade kul

  8. Åh vad fina bilder, jag hoppas han hade en super fin dag trots allt 😁
    Här blir det student nästa helg för min lillebror, då blir det mamma och styvpappa som åker på utspring oxy skolan sänder live så man får se 👍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: