Vara positiv trots allt.

Hej hopp.

Jag har verkligen haft otur med mina sista klädköp på nätet. Det händer väldigt sällan för mig men denna veckan har alla paket bara varit så fel det går att vara. Trots det måste man hålla humöret uppe. Vara positiv trots allt. Kan det vara melodin tror ni?

img_9096

Vara positiv trots allt.

Ena paketet skulle innehålla en par svarta vida byxor och en korta ärmad knytblus. Storlekarna hade jag redan provat ut i butik så jag visste vilka jag skulle klicka hem. Vad inne höll paketen när den väl kom hem? En blus i storlek 46. Storlek 46 jag som skulle haft en 36. Nog för att jag blivit lite större men 46 var som ett tält. Byxorna var inga byxor utan en bandå bikini topp i storlek L. Alltså inte ett rätt fick de till eller jag fick ju inte heller något rätt. Suck säger jag bara….

Blytunga tofflor – nej tack.

Nästa paket skulle innehålla en knallgul klänning och ett par svarta tofflor. Tofflorna var blytunga. Det skulle vara omöjligt för vem som helst att gå runt i dem. Då ska ni veta att jag haft tofflor i urminnes tider alla år i förskolans värld så jag vet hur det ska vara. Sagt och gjort så klickade jag snabbt istället hem ett par från Hyssna skon som jag vet är bäst och jag alltid använder annars.

Klänningen hade inte ett rätt. Stämde inte överens med varken bilderna eller beskrivningen. Så givetvis fick även detta paket gå i retur. Grrr säger jag bara. Jag som verkligen hade behövt dessa plagg att välja mellan nu till fredag då Marcel tar studenten.

Tack Gina Tricot för att ni fanns idag.

När Wille slutade jobbet idag åkte jag med honom på en runda och kom till Gina Tricot i Skäris idag. Tack måste jag säga. De hade en gul klänning som fick följa med hem. Kanske inte bästa klänningen till festen men nu har jag en gul klänning. Med i kassen hem fick även en superblommig lång kjol komma och en vit blus. Så till slut fick jag bli positiv trots allt. Blommiga kjolen påminner om en som min mamma hade för många många år sedan på en midsommarfest. Mamma ser du eller minns du vilken jag menar?

img_9098img_9099

 

♥ KRAM KRAM ♥

 

12 thoughts on “Vara positiv trots allt.

Add yours

 1. Men hur fel gör dem 10 strl för stor eller vad man ska säga, tråkigt då de inte kan göra rätt hur förvirrade är dem, kjolen tillsammans med blusen var finfint

 2. Men jistanes att det kan bli så totalt fel med allt! Inte ens rätt plagg! Jag brukar få fel storlekar ibland. Tur att du fick tag på fina och somriga kläder tillsist😊

 3. Jag är inte mycket för att handla online just för att jag inte vet hur det kommer passa. Däremot provar jag aldrig i butik heller 😅
  Kläderna var fina iallafall.

 4. Men fy vad tråkigt när man får hem paket men inget funkar, jag beställer aldrig hem kläder faktiskt. Jag är inne och kollat men klickar aldrig på beställa hem 🙈

 5. Men oj, hur kunde det bli så fel?? Det borde du ju få någon typ av kompensation för… Kjolen var iaf jättefin! Perfekt till Midsommar också!

 6. Åh det är så tråkigt när detta händer… man har sådana förhoppningar och längtar efter sina paket och så blir det besvikelse… men plaggen du kom hem med var riktigt fina 🙂

 7. Så dåligt, jag brukar alltid bli nöjd med det jag beställt på nätet och det har aldrig varit fel storlek..vet inte om jag bara haft tur än så länge.. tråkigt för dig i alla fall.

 8. Men vilket oflyt du haft med beställningarna. Mina onlineköp har inte heller funkat särskilt bra på sistone, men för min del är problemet att flera av mina leveranser har hamnat på helt fel adresser. På ett ställe hade de skrivit ut fel fraktsedel och skickat mitt paket till en annan kund och från ett annat ställe envisas de med att skicka till min gamla salongsadress trots att jag otaliga gånger ringt, mailat och besökt dem personligen för att be dem radera adressen från systemet.

  Skönt att det i alla fall gick bättre att besöka en fysisk butik. Du hittade ju jättefina plagg där! 🙂

 9. Förstår att du blev besviken det var ju inte ett rätt i paketen, tråkigt. Skönt att du hittade lite kläder sen. Kjolen var jättefin på dig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d