Höjden av ren jäkla dumhet.

Hej.

Grundtanken var så rätt men ändå blev det bara så jäkla fel. Alltså jag måste bara fråga hur tänkte arrangörerna? Fortfarande råder Corona restriktioner i Sverige  med max 50 personer för delta i olika möten och tillställningar. På Sergels Torg genomfördes idag en demonstration till stöd för Black lives matter – rörelsen i USA. Inte kunde de väl tro att endast 49 personer skulle ansluta när alla sociala medier manat till uppslutning på Plattan. Höjden av ren jäkla dumhet.

Höjden av ren jäkla dumhet.

Helt skandalöst när man hör på videos hör hur folk ropar ”hela Sverige hatar poliser” från demonstrationen på Sergels Torg. Jag brukar inte gå in i debatter men idag höll jag på att ramla av stolen. Att den Amerikanske polismannen agerat helt fel vilket inte ska varit första gången är helt skandalöst. Frågan som återstår i det fallet är väl om motivet till dennes handlande var rasism eller George Floyd bara är en jubel idiot. Hur som helst är det fruktansvärt att världen fortfarande 2020 inte insett att jorden och denna världen är till för oss alla. Ingen är mer värd än någon annan.

img_9100

Hur visar man sitt stöd på bästa sätt?

Igår rullade svarta bilder på de sociala medierna med stöd för polismannen och noll tolerans mot rasismen. Det var ett fint initiativ och ett stöd som gick hand i hand med den rådande pandemin. Att jag sedan tycker att restriktionerna behöver lättas upp och vi alla och Sverige behöver fungera igen är en annan femma. Jag lever på som vanligt  så gott det går men att delta i sådan tillställningar tycker jag är opassande. Sunt förnuft borde alla kunna eftersträva. Att däremot gå emot de regler som råder i denna tid då Corona styr det mesta är ren och skär jäkla dumhet. Så himla korkat gjort att ens komma på tanken att arrangera en demonstration för en så viktig sak som rasism och polisvåldet i USA just nu. Nog måste de väl känt på sig att det skulle komma mer än 50 personer.

Självklart ska vi krossa rasismen.

Jag tänker att det är så mycket dumt och korkat med denna händelser att jag knappt vet var ska ska börja. Först och främst så var ändamålet verkligen viktigt och det måste bli ett slut här och nu eller redan nys på rasismen. Men att under pågående kris uppmana och starta denna tillställning är dumhet. Redan innan utsatt tid började polisen att skingrar demonstranterna vilket står i deras makt att göra. Tydligen så ska det ropats att ”Vi skiter i det” när polisen uppmanat till att avbryta och skingra sig.

Tyvärr så fallerar både budskapet och meningen när den mänskliga idiotin styr över denna demonstration.

img_9101img_9103img_9102

Vem eller hur tänkte Sverige som gav tillstånd till en demonstration i dessa tider?

Fint syfte absolut men hur tänkte de som kom på tanke att skapa detta evenemang. Ett hårt slag i magen för alla som drabbats av Covid 19 på något sätt vilket vi alla gjort mer eller mindre.

pus

♥♥♥

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Höjden av ren jäkla dumhet.

Add yours

  1. Syftet är fint men demonstrationer kanske kan låtas bli just nu.
    Samtidigt lever jag själv på som vanligt nästan. Men att samlas i så stora mängder skulle jag inte göra.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: