Grillmästare till middagen blev jag.

Hej.

Sommaren 2020 fortsätter att leverera på allra bästa sätt. Grillmästare till middagen blev jag. Jag måste erkänna att jag även grillade mig lite väl mycket på några ställen igår. Vilket inte var så supersmart och inte heller är så skönt. Därför stannade jag hemma idag fast planen var att åka mot havet idag igen. Men å andra sidan har jag hunnit rensa alla rabatter och flyttat ut alla växter i växthuset. Så lite bra saker har jag fått gjort idag. Självklart så har jag även mumsat på en Nocco även idag. Jag erkänner för er alla att jag är fast i Nocco träsket igen.

img_9082

Grillmästare till middagen blev jag.

Dagens grillmästare kan känna sig nöjd för idag lyckades jag verkligen med mina grilltalanger. Tryffelolja fick bli dagens lilla extra piff tillsammans med riven parmesan. Provade på att grilla gurka idag. Har ni gjort det? First time for me. Helt okej måste jag säga. Hur som helst en helt perfekt känsla när man själv känner att yes jag satte den idag – middagen alltså.

img_9084img_9085img_9086img_9088img_9089

Nu blommar syrenerna hos oss också.

Så himla vackra och underbara blommor dessa buskar kan åstadkomma alltså. Doftar ju helt magiskt att gå runt ena sidan på vårt hus där vi har de flesta av våra syrenbuskar. Tänkte jag skulle koka syrensaft idag men jag orkade helt enkelt inte åka eller gå ner till ICA och köpa citroner och citronsyra. Så det projektet får bli ett av morgondagens bestyr.

img_9091

#blacktuesday

Just nu sprids hundratusentals inlägg med hashtaggarna #blacktuesday och #blackouttuesday. Sociala medier  fylls med bilder på svarta rutor för att visa solidaritet med de protester som pågår i USA efter polisingripandet som orsakade George Floyds död i Minneapolis.

img_9093

bra

 

 

 

15 thoughts on “Grillmästare till middagen blev jag.

Add yours

 1. Grillad gurka har jag aldrig testat men både knipplök och zucchini har grillat med tummen upp från oss.
  Nocco har vi på jobbet, men har aldrig fastnat. Fast det kanske bara är bra.
  Älskar Syren, förutom doften så.är det en söt blomma
  Kram Kajsa

 2. Jag gillar grillad mat men inte att grilla den själv. Bättre att min sambo sköter det 😊 Gott med nocco, det var längesen jag drack energidricka. Skönt att slippa 😂😂

 3. Åhh så mycket gott på grillen.
  Det doftar så gott ute med alla syrener nu 😌

 4. Grillad gurka? Nej de är då inget jag har testat. Men hoppas att de blev gott

 5. Heja grillmästaren, och ja bra att stanna hemma, man ska ju ta det soft i början. Ja har också sett att det är svarta rutor här och där, då vet jag varför

 6. Men åh så mycket gott du grillade!😋 Nu blev jag riktigt sugen på grillat, för vi har inte haft årets grillpremiär än.
  Syrener är underbara, men att man kan koka saft av dom är nytt för mig😊

 7. Grillar ofta men just gurka har jag inte testat..får ta och göra det någon gång framöver..är ju perfekt mat nu på sommarem

 8. Wow, den maten ser verkligen god ut, helt i min smak…har dock aldrig provat grillad gurka, måste jag göra någon gång i sommar. Inte skönt att grilla sig själv dock…jag brukar lyckas med det också och är väldigt lättbränd

 9. Åh vad gott med grillade grönsaker!!
  Här blev det ingen grillning för oss i veckan, det blev ändrade planer!! 🤦‍♀️

 10. Det som är så gott med grillad mat. Man är minsann duktig på att starta grillen men är inte direkt duktig på att grilla. Inte så dålig heller. Någonstans nära godkänt 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: