Bröllopsdag och räkmacka på Fåfängan.

Hej.

Solen strålar redan och vi lär säkert få ännu en underbar sommardag. Igår var en speciell dag nämligen vår 22:a bröllopsdag. Vilken vi bland annat firade i solen med utsikt över hela staden. Bröllopsdag och räkmacka på Fåfängan.

img_9010

Bröllopsdag och räkmacka på Fåfängan.

30 maj 1998 var även det en strålande dag. Vi gifte oss i samma kyrka som vi döpt alla våra tre barn pampiga och vackra Katarina på Söder. Dagen till ära begav vi oss in till stan och åt räkmackor på fåfängan. Restaurang Fåfängan är belägen på höjden vid Klockstapelsbacken här i Stockholm. Med en häpnadsveckande utsikt över Stockholms inlopp och en fantastisk vy över Kungliga Djurgården och Gamla stan. Restaurang Fåfängan är en förtrollande vackert belägen mötesmiljö ovanför havet.

img_8966img_9008img_8974img_8980

Syrenerna doftade ljuvlig sommardag.

I det gamla lusthuset var det uppdukat för bröllopsmiddag. Vi väntade på att få se när brudparet anlände men vi gav upp till slut. Eller vår parkering började lida mot sitt slut. Överallt i trädgården runt omkring fåfängan finns det syrenbuskar som just nu står i full blom. Så ni kan ju bara ana hur underbart det doftar där uppe.

Jag tjuvkikade in i lusthuset bara för att nyfikna jag inte kunde låta bli såklart. Litet mysigt men attans vilken utsikt de kommer få bröllopsföljet.

img_8963img_8965img_8964

Blåsigt och brant ner till bilen men vad gjorde väl det.

Sommar och sol – åh vilken underbar dag. Vad hade ni för er igår? Har ni badat ännu?

img_1935-1img_89822096e27c-dc70-4e04-9fed-35c66e969301

Kvällspromenad längs Uttransjön.

Vi gav oss ut på en promis längs Uttransjön och en genade genom skogen hem. Hela nya bryggan var full med ungdomar och njöt av livet eller familjer som fiskade. Liv och rörelse precis som det ska vara en härlig sommarkväll.

img_9014img_9012

Ny dag nya tag. Idag ska stolarna målas det sista innan det blir avslut på simhoppet ikväll.

braaaa

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Bröllopsdag och räkmacka på Fåfängan.

Add yours

  1. Åh stort grattis till er! Vilka underbara bilder ni delar med er av!
    Jag har faktiskt inte badat än, men det kommer förr eller senare, haha

  2. Grattis till er stora dag! Gott med räkmackor det tröttnar man aldrig på. Vi hade en fin sommardag både igår och idag. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: