Hurra för mig och alla fina mammor idag!

Hej.

För yes visst är det alla fantastiska, tålmodiga, schyssta, kärleksfulla, engagerade och rättvisa mammor vi hyllar idag. Hurra för mig och alla fina mammor idag! Jag fick äran att bli mamma till tre helt underbara barn som jag älskar mest av allt i hela världen.

Hurra för mig och alla fina mammor idag!

Jag är egentligen väldigt kluven när det gäller dagar när det ska firas lite extra på beställning. Tycker väl att alla dagar kan vara morsdag eller alla hjärtans dag. Men visst är det  lite mysigt med godfika och lite bubbel i glaset.

img_9023img_9022

Vilket amazing jobb vi gör v.a.r.j.e. dag!!! Att få vara mamma är verkligen en gåva och jag är så obeskrivligt glad över att jag får äran att vara mamma till mina älskade barn som är de finaste människor jag vet om.

img_9020

Vad vore världen utan alla oss mammor?

Klura på den ni också. Ingenting för världen hade aldrig blivit till eller ens funkat. Säga vad man säga vill men mamma är alltid mamma. Såklart har ni som också är mammor blivit uppvaktade idag av era hjärtan. Sträck på er lite extra ikväll för fasiken vad ni är bra och gör ett bra jobb.

31

Känns som jag fått solsting.

Jag har varit ute i solen hela långa dagen. Så himla underbart med sommar nu inte sant! Möblerna som jag fixat med är klara. Stolarna blev jag toknöjd med. Jag får allt ta och visa er vad jag åstadkommit i veckan.

♥ Kram Kram ♥

 

10 thoughts on “Hurra för mig och alla fina mammor idag!

Add yours

  1. Jo men visst är det väl härligt med en egen dag för mammorna. Jag saknade den lilla barnkören och den lilla rosen allt kvinnor i kyrkan brukar få medan de sjunger en liten sång…”blommor till mamma”. Men idag får man tänka sig den sången och barnen….

  2. Jag har haft en riktigt härlig dag tillsammans med min familj. Jag ÄLSKAR vädret! Vill liksom gå på sommarlov nu på en gång! Den där tårtbiten såg förresten väldigt smarrig ut!

  3. Underbart väder och en riktig toppendag med familjen, tycker det är trevligt med morsdagfirande, visserligen borde det inte behövas en särskild dag men är nog enklast så för om man firade alla dagar hela året så skulle man nog lessna efter ett tag..Men mammor är så klart värda att uppmärksammas alla dagar i livet

  4. Håller helt med om att mammor borde uppmärksammas alla dagar! Så gå fantastiska ni är och kan tänka mig att det är en stor gåva att få bli mamma ♡

  5. Jag tycker faktiskt det är lite överdrivet med alla dessa dagar man måste fira på! Man borde uppvakta varandra alla andra dagar istället =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: