Jag känner mig helt knockad just nu.

Halloj.

Jag känner mig helt knockad just nu. Som om någon skulle boxat till mig i skallen och jag bara ramlar ihop. I know att jag körde på för fullt igår som så många gånger förut. Jag är sämst på att både veta och lyssna på vad jag orkar eller inte orkar. Egentligen borde jag dra ut färgsprutan och sätta igång med sista måla dagen men jag har tyvärr ingen ork till det nu.

Jag känner mig helt knockad just nu.

Det är verkligen sant att jag känner mig knockad på många plan. Orken är lika med minus 100. Håret borde fått en renovering för länge sedan. Botoxen borde fyllas på i glabellan efter som jag ständigt går med huvudvärk just nu. Magen skulle tränats bort. Jag skulle haft en massa kul och mys inplanerat inför sommaren. Om allt vore som vanligt hade jag varit mitt uppe i all planering och förberedelser inför Marcels student nästa fredag. Men det blir ju väldigt annorlunda vad gäller studenten. Planen med att återigen göra mig till en tant som joggar gick åt pipsvängen.

29a

Hua vad jag gnäller.

Om jag gör. Gnäller alltså menar jag att jag gör till maximalt. Men vet ni vad ibland får man faktiskt gnälla när livet känns surt. Bara man inte fastnar i gnällträsket för det finns inget värre än att lyssna på gnällspikarna.

Hörde jag fredag?

Yes det gjorde jag. Fredag är min dag med mina FFF. Jodå jag har fått till dem lite efter bästa förmåga idag.

Fredagspresent – Blommor såklart eller inte såklart men det var ju kanske väntat när de gäller mig. Dessa ska jag plantera ner i något bra och spännande till vår entré. Plus att jag fick två Nocco var av den ena blev jag av direkt efter fotot togs. Ena sonen behövde lite extra energi till jobbet tyckte han. Plus att jag fick en god choklad till fikat.

img_8907-1img_8908-1

Fredagsfika – I fåtöljen när jag följde rättegången om vem som mördade Wilma. Hennes ex pojkvän är en riktig nöt alltså. Blir inte han dömd så måste vi verkligen göra något åt vårt rättssystem.

img_8910-1

Fredagsfokus – Blev att ta det lugnt så mycket jag bara kunde. Plus att planen var att ta nya Kamillas Kamera foto till mig. Eller att dottern skulle ta dem. Hon är en bra fotograf måste jag säga. Att jag däremot såg ut som en trist råtta i håret och med de tröttaste ögonen i hela stan kunde fotografen inte göra något åt.

img_8927img_8937

img_8928
När man till och med måste klippa bort huvudet då är det illa. Dags för helrenovering av tant Kamilla.

Snälla bästa frisören här har du ett spännande projekt att försöka få ordning på. Finns det någon proffsig frisör som ens vågar ta sig att detta skatbo går det bra att höra av sig till mig….Katastrof blir min dom.

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥♥♥

 

 

 

 

13 thoughts on “Jag känner mig helt knockad just nu.

Add yours

 1. Man behöver inte göra massor hela tiden. Det går bra att bara va.
  Så tråkigt det blir med studenten i år. Tycker synd om dem.

 2. Usch jag lider så med alla årets studenter, det ska ju vara en glädjens tid med massa festande. Hoppas att de alla kan njuta trots allt.

  Kul att fixa ny frissa! Klart det finns frisörer som kan fixa till ditt hår snyggt. Ska bli kul att se vad du gör!

  Var rädda om dig!

 3. håller med dig man måste helt klart få var lite gnällig ibland, mitt hår är också ett skattbo just nu faktiskt, tänkt så länge att färga och fixa till det, har till och med köpt hårfärg men att komma mig för verkar vara väldigt svårt för just mig tydligen 😂❤

 4. Det är helt ok att känna så. Det är nog på många plan som gör att så många känner sig dränerad på all form av energi.
  Såg inte rättegången, men varken jag eller min man har stor tilltro till rättsväsendet faktiskt. Speciellt alla nämndemän som bara är lekmän som du och jag.

  1. Självklart så ska man få vara gnällig i bland 🥰jag tycker det är kul att fixa med håret

 5. Hår till axlarna, lite ljusare brunt hår med mörkbruna slingor skulle nog bli riktigt snyggt, fast jag tycker du är fin som du är..=) Fina bilder på dig och ja, det är lätt att känna sig dränerad på energi just nu även utan att vara i riskzon för utmattning. Så mycket som händer hela tiden just nu och man vet inte vad man har att vänta sig från ena veckan till den andra känns det som..Gnälla lagom är okej och sunt..Hoppas du får en trevlig helg och att orken återkommer..

 6. Mitt hår behöver också en renovering så jag har unnat mig en frisör tid 🙂

 7. Behöver oxå fixa mitt hår har inte klippt det på två år och det är hur långt som helst nu. Men men hoppas du kan vila idag istället bättre o göra lite åt dagen än o ta i för mkt. Förstår att det är tufft med kronisk utmattning 💕 kram på dej

 8. Det där kan frisören fixa till finfint, jag som kom dit med hår som gått av på visa ställen kunde de fixa, samt i med lite färg i utväxten typ bara eller lägga ett lage rmed ljusare slingor över allt, så är det klart =D. Snygg outfit

 9. Du är fin precis som du är, men känner igen känslan av att inte känna sig på topp liksom! <3 Ska själv till frisören till veckan 😀 Ta hand om dig <3

Kommentera

Up ↑

%d