Hur hittar man rätt i rehabdjungeln?

” Inlägget är i annonssamarbete med Allsa.se ”

Hej.

Har ni som många med mig kommit ut från en läkare med en remiss eller rekommendationer om att söka upp en bra rehab som kan rehabilitera dig? Hur hittar man rätt i rehabdjungeln? Googlar man så får man upp en rad olika kliniker men hur ska man veta vilka som är bra och passar mitt problem.

Hur hittar man rätt i rehabdjungeln?

Alla har möjlighet att välja mottagning för sin rehabilitering, oavsett var man bor eller vilken vårdcentral man tillhör. 50% av befolkningen i Sverige tror att man behöver en remiss för att besöka en fysioterapeut, detta stämmer inte och i sin förlängning gör det att många besök och behandlingar uteblir.

Rehabilitering handlar om att du ska ta dig tillbaka till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt efter en skada eller sjukdom. Du ska träna för att återfå förmågor och få
hjälp att hitta strategier för att kunna leva på ett bra sätt
med eventuella kvarstående funktionshinder. Det är det som rehabilitering handlar om  – men hur hittar vi rätt?

Hitta rehab nära dig.

Det ska vara enkelt att hitta en behandling. Genom att använda sig av Allsa.se  och deras söktjänst har det blivit så mycket enklare att hitta en specifik klinik eller en plats. De hjälper alla att hitta en fysioterapeut, kiropraktor eller naprapat. Aldrig förr har det väl varit enklare att hitta sin rehab.

bild1

Hos Allsa.se kan man enkelt både söka och boka in sig på behandlingar. Det är både smart och skönt att utgå från ett ställe när man vill söka en klinik som passar ju mig och mina behov.

bild2

Önskade att jag vetat om Allsa.

När opererade min ena fot för Hallux Valgus för några år sedan hade jag önskat att jag känt till Allsa. För jisses vad jag fick leta mig fram mellan olika kliniker för att till sist komma till en bra rehab för just min fot.

bild3

Behöver ni hitta en bra rehab gå in på Allsa.se så kommer ni hitta rätt.

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Hur hittar man rätt i rehabdjungeln?

Add yours

  1. Jätte bra att du tipsar om de. Tack. Kanske något som jag ska kolla på för min rygg

Kommentera

Up ↑

%d