Långa naglar funkar hur bra som helst..

Hej alla fina.

Ni är många som ibland tvivlar på att jag verkligen håller på som jag gör med alla mina trädgårdsprojekt och annat som jag tar mig för med mina långa naglar. Inte kan väl hon gräva och fixa som hon gör med de där klorna. En gång för alla tänker jag svara på det. JO det är jag och ingen annan som gräver rabatter, röjer av berg, sågar ner träd, målar om möbler listan kan göras lång. Långa naglar är inget hinder. Inte alls till och med. Långa naglar funkar hur bra som helst. Självklart är det en vanesak vilket man lär sig leva med.

Innan jag babblar vidare om långa naglar…..

Igår var jag hos Malin min nagelterapeut och fixade nya fina nails igen. Alltså nya naglarna blev hur bra som helst. Jag är verkligen toknöjd precis som alltid. Det är lite som med en frisör att hittar man en nagelsalong som man verkligen gillar blir man ofta kvar. Allt bygger på trygghet. Jag vet att Malin är grym. Letar ni efter en bra nagelterapeut åk ut till Tyresö och Miss Elegance Sthlm. Jag lovar att du inte kommer bli besviken.

img_8886img_8881

Långa naglar funkar hur bra som helst.

Minns när jag jobbade sista svängen på förskola att många som träffade mig i början ifrågasatte hur jag kunde ha så långa naglar. Hur kunde jag gegga med färger och i sandlådan som jag gjorde. Allt är en vana och man lär sig använda händerna där efter lite på samma sätt som de som bär långt hår blir ifrågasatta hur de kan sova med så långt hår utan att trassla in sig och så vidare.

Inom vården är det inte tillåtet med varken lack eller naglar men i förskolans värld fungerar det hur bra som helst. Nog om detta nu en gång för alla. Allt funkar det är som med allt annat man vänjer sig.

Dags att göra mig redo för en föreläsning om foto.

puss

 

 

 

 

13 thoughts on “Långa naglar funkar hur bra som helst..

Add yours

 1. Jag hade inte tålamod att vänja mig, särskilt som det var helt omöjligt att spela piano och orgel med dem….jag fastnade mellan tangenterna :-). Men de du har nog är nog bland de snyggaste jag sett

 2. Härliga lila nyanser! Har också lila just nu 🙂
  Visst är det en vanesak med långa naglar! Innan jag byggde första gången fattade jag inte hur jag skulle få ut mina linser, ha ha! Och jag märker när mina är liiiite för långa för mig, får då blir det mycket felskrivningar på tangentbordet 😀

 3. Håller helt med! Jag jobbar ju också i förskola och mina långa naglar har aldrig varit något problem. Tvärtom; barnen älskar dem och är alltid engagerade när det är dags för ny färg osv 🙂

 4. Hur snygga var inte dina nya naglar! 😍 Vill verkligen ha sådana fina. Vågar inte ha långa naglar ifall man skulle råka riva Lilleman. 🤭

 5. tror det mest beror på hur tåliga naglar man har..mina är jättespröda och bryts av hur lätt som helst..men lyxigt att kunna ha långa naglar utan att de går av..supersnygga blev de också

 6. Jag har jätte svårt att ha långa naglar och svårt att vänja mej det känns klumpigt ❤️

 7. Jag gjorde naglar förr men gjorde alltid korta, klarade inte av långa… Men jag vet det är en vanesak 🙃 väldigt fina naglar 👌

 8. Skitsnygga naglar!

  I hear you sister! Är så sjukt trött på den frågan! Det är väl självklart att man kan gräva i jorden, måla, ta ut linser, skriva på tangentbordet osv. Det handlar om van. Fan va jag är trött på den frågan.

 9. Jag skulle aldrig klara av så pass långa naglar, kan tycka att mina egna när de vuxit är för långa, men det är ju som du säger en vanesak. Vill man ha långa naglar får man ju lära sig att använda dem, för man kan ju inte sluta att leva för att man vill vara snygg om naglarna. Även om jag inte tycker det är jättesnyggt med allt för långa, men du har fått färgerna jäkla snyggt denna gång, gillar designen =)

Kommentera

Up ↑

%d