Wallenbergare på BankOmat Seaside.

Hej Hej.

Idag har jag äntligen varit och ätit på Bankomat som det pratas om överallt på de sociala medierna här i Stockholm. R och jag åkte iväg på en ärendesväng och svängde förbi Liljeholmskajen och BankOmat Seaside. Wallenbergare på BankOmat Seaside. Vilken pärla måste jag bara säga. Toppklass från topp till tå blir mitt betyg.

Wallenbergare på BankOmat Seaside..

Vid Sjövikskajen hittar vi BankOmat Seaside som är en modern kvarterskrog med familjär stämning och utsikt över Årstaviken. Hos dem kan man titta ut över vattnet medan man äter lunch eller middag eller tar en drink i baren. På sommaren kan man placera sig på restaurangens uteservering med sol som vi gjorde idag.

img_8863img_8864

img_8865

På plats i soffan på uteserveringen.

Varmt och skönt men mestadels soldis bjöd Stockholmsvädret på idag. Men vad gjorde väl det för vi mådde hur bra som helst på uteserveringen. Jag har hört mycket gott om restaurangen så mina förväntningar var kanske lite stora.

Maten var magnifik, miljön var superfräsch och snygg. Snacka om att vi hade bästa utsikten från där vi satt. Att sitta på uteserveringen med utsikt över hela Årstaviken säger nog ingen nej till direkt. Vi valde båda två Wallenbergare till lunch. Det som verkligen gjorde att de fick fem av fem utav mig var att de bjöd på både chokladkaka och jordgubbspaj till kaffet. Sådana inviter fångar ju mig, det vet ni säkert redan.

img_8867img_8866img_8870img_8871img_8872

Färgspruta och slangklämmor ett av dagens uppdrag.

Ett av dagens uppdrag var att försöka få tag på en bra och praktisk färgspruta som jag skulle kunna måla möbler med. Sagt och gjort hem har jag kommit med en blå spruta som det sägs ska kunna leverera det som jag önskar. Det ska bli sjukt spännande att se om den verkligen kommer funka som jag vill. Klämmorna skulle ena sonen ha till sitt bilprojekt.

img_8873img_8875

Pussar & Kramar

 

3 thoughts on “Wallenbergare på BankOmat Seaside.

Add yours

  1. Haha innan jag kopplade namnet asså ååå. BankOmat. Men jag tänkte på Bank Automat haha. Snacka om seg i huvudet.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: