Kaffe i växthuset och besök hos läkaren.

Hej.

Jag har varit uppe tidigt idag då jag var tvungen att ringa och boka tid på vårdcentralen. I samband med Corona hade de tagit bort funktionen där det går att boka via webben. Knasigt tyckte jag men enligt vårdcentralen smart för då kunde sjuksköterskan via samtal avgöra vart och om de skulle ta emot patienten eller om denne skulle avvakta eller söka vård annan stans. Kaffe i växthuset och besök hos läkaren.

Kaffe i växthuset och besök hos läkaren.

Eftersom jag behövde ringa och boka in en läkartid till mig fick jag kliva upp tidigt. Solen sken så jag tog med mig morgonkaffet ut i växthuset. Jag är kanske lite larvig men jag gillar inte att prata i telefon när någon kan lyssna. Mesigt kanske men så har jag alltid varit. Ute var det verkligen så skönt. Frisk och härlig morgonluft ni vet sådan luft som känns i hela lungorna.

Det är så härligt att gå ett varv runt i trädgården tidigt varje dag. Ni anar inte vad det händer grejer just nu överallt. Om jag bara inte var så himla trött skulle jag mer än gärna fixat lite därute även idag.

img_8646img_8641img_8639img_8642img_8649img_8644

Besöket hos läkaren gav nya funderingar.

Första domen blev gallstenskolik och jag fick remiss till röntgen och ultraljud för att se vad stenarna sitter. Därefter ska beslut tas på vad som ska göras med dem. Andra domen blev lite mer uppmärksammad. Att jag alltid haft enormt lågt blodtryck var ingen hemlighet. För så har det alltid varit. Att jag däremot har onormalt låg puls var en nyhet och något som dubbla läkare tyckte var oroväckande. Första frågan på det var om jag tränade på hög avancerad nivå. Knappast jag är den största soffpotatisen som finns just nu. Hur ser din ämnesomsättning ut? Hur ska jag kunna veta det? Har du problem med hjärtat? Tusen frågor som jag knappt kunde svara på mer än några få.

img_8650
Inte varje dag som jag är ute och åker med kisseburken.

img_8651img_8653img_8654

Efter läkarbesöket blev jag återkallad till Labbet för ännu tre rör blod. Nu får jag bara vänta och se vad gäller pulsen. Min gallstenskolik får jag ta det lugnt och vila tills jag mår bättre igen. Skulle jag få feber och ännu en attack med dundersmärta måste jag åka in akut.

Så var det med det… Nu får jag ta detta från vad det är…

 

11b

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Kaffe i växthuset och besök hos läkaren.

Add yours

 1. Har alltid levt med låg puls och hört att det inte är någon fara. Hur skulle låg puls påverka en annat än något yrslig emellanåt? Hoppas det inte är något utan att alal prover ser fin fina ut.

 2. Hoppas dom hittar vad som är tokigt med dig. Ovissheten är ju det värsta. För första gången i mitt liv saknar jag en uteplats. Blev allt lite avundsjuk på den du har. Så otroligt mysigt.

 3. Men oj, det där låter stökigt! Hoppas att du inte har ont längre och att du inte behöver vänta allt för länge på provsvaren. Krya på dig!

 4. Åhh, vad glad jag blir att höra att du besökt läkaren, jag tyckte att dina symptom lät märkligt likt min makes strax innan han blev allvarligt sjuk pga problem i gallan. han fick också väldigt lågt tryck och även låg puls. så att jag hade svårt att kolla det här hemma. hoppas hoppas de kommer fram till vad de ska göra och att du inte blir mer sjuk, skulle det ske så lyd dem och åk in akut….
  Men krya på dig och fortsätt njuta av naturens underverk varje morgon.

 5. Skönt med morgonkaffe i trädgården. Låter så mysigt 🌸
  Konstigt det låter att du har låg puls. Hoppas de hittar vad som är fel.

 6. Så bra att du kollade upp det men så läskigt! Hoppas dom hittar vad det är som gör att pulsen är så låg.. Jag hade precis tvärtom nu när jag var sjuk, väldigt hög puls. Som att jag sprungit snabbt & länge fast jag bara låg i soffan, obehagligt! Krya på dig ♡

 7. Hoppas du kryar på dig och att det inte är något allvarligt men bra att de utreder ordentligt i fall det skulle vara något..

 8. Tycker inte det är larvigt att mam vill va ostörd när man pratar i tele fullt naturligt i mina ögon är precis lika Dan för är någon i närheten så blir det svårt o koncentrera sej

 9. Ohhh hoppas att det ska gå bra nu och du kan vila dig, orolig jag blev då jag läser detta och så mycket de verkar ha stuckit dig =(. Så mysigt det såg ut att sitta där och jag tycker inte heller om att prata så andra hör sådana ggr

 10. Åå vilken härlig morgon du hade 😀😘 Det var inga roliga besked att läsa. Men jag hoppas att allt löser sig för dig ❤️Krya På Dig Kramar❣️

 11. Är exakt som du, gillar inte alls att prata i telefon när andra kan lyssna, känns så obekvämt! Ta verkligen hand om dig nu efter alla prover så får vi hoppas att proverna visar något bra för dig, i alla fall något hjälpande <3

 12. Så mysigt med kaffe i växthuset, det är tur att man har växthus så man får vara för sig själv ibland. Hoppas att allt blir bra med dig…
  Birgitta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: