Känns som jag blivit påkörd av ett tåg.

Hej.

Jag lever men det är väl knappt känns det som. Egentligen har jag ingen ork att blogga. När flera av mina läsare skrivit personligen och frågat om något hänt eftersom jag inte bloggat på två dagar och inte alls så ofta som jag brukar senaste tiden. Till och med mamma ringde nu ikväll och frågade om något hänt när jag inte uppdaterat.  Kände jag att jag var tvungen att säga som det är. Hänt och hänt? Jag mår inte alls toppen. Känns som jag blivit påkörd av ett tåg. Kry ni vet läkare appen tyckte igår kväll att jag skulle kolla upp njurarna för det lätt tydligen som njursvikt.

5b

Känns som jag blivit påkörd av ett tåg.

Jag har egentligen känt mig trött och svag ett par dagar men igår kväll kom en smärta i magen och ut i ryggen som inte var att leka med. Det var så illa att jag efter allt för många både alvedon och ipren blev tokig när smärtan inte gav med sig. Så jag gick på burken med de starka värktabletterna som finns kvar sedan min knäoperation. De hjälpte bra men smärtan kom tillbaka imorse så jag fick ta ännu en tablett av dem.

1b

Hela dagen har jag varit helt slut och allt annat än bra. Den gräsliga värken som jag hade igår och imorse kom inte tillbaka men den finns där molande i bakgrunden. Ja då vet ni alla vad jag tagit vägen och hur läget är.

”Livet är som en eka med för många saker i båten blir det tungt att ro”

Ernst Kirchsteiger

♥ ♥ ♥

 

17 thoughts on “Känns som jag blivit påkörd av ett tåg.

Add yours

 1. Trodde jag hade missat dig igår. Det här måste du verkligen kolla upp tycker jag. Blir ju orolig. Hoppas du snart mår bättre, och tänk mer på dig än på oss nu.

 2. Vad härligt att folk bryr sig när du inte vart här – det är det aldrig någon som gör när jag är borta. Jag läggs inte märke till på det sättet har jag lagt märke till, haha!
  Vad bra att du pratar med läkare via kry, men hoppas det inte är något allvarligt.. Krya på dig.

 3. Usch vad jobbigt det låter Inge kul med smärta ❤️ Hoppas du får hjälp med din smärta och att du får en tid så dom kan kolla upp dig så du får veta varför du har ont..

 4. Trötthet kan ju bero på mycket som man inte vet vad det är. Hoppas de hittar något som är fel. Hur är Kry?

 5. Det låter inte alls bra vännen❤️Du borde nog ta tag i det & kolla upp vad det är. Så du får må bättre snart. Så vi ser dig & dina inlägg här igen 😊
  Massa krya på dig kramar❣️❣️

 6. Usch din stackare, lider med dig! Hoppas smärtan ger med sig snart eller att du kan få något emot den!

 7. Fy vad hemskt det lät! Tycker verkligen du ska åka in och få det bekräftat! Krya på dig nu, vännen!

 8. Urs det låter inte alls roligt att du känner så i bland så är man inte på topp och det är okej ❤️

 9. Ja, jag funderade också på var du var…men vet du vad, jag tycker att du ska åka in till sjukhuset, akuten vad som helst för det där är inte att leka med….om du behöver så mycket smärtstillande är det något på gång och jag tror att de behöver ta prover och kanske ett ultraljud. Min mans gallbesvär började sådär och plötsligt blev han riktigt dålig, liknande kan ske med njurarna. Jag vill inte skrämma dig… men åk in och få det ordentligt utrett!!!

 10. Det låter ju inte bra hoppas du ka. Få hjälp inom vården el. Ägg och se till så smärtan slutar . Kram 💕

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: