Biltestare och ett glas rött i växthuset.

Hej.

Vaknat upp till en ny dag. Söndag heter den visst. Min söndag är ett ganska blankt papper hittills. Så det återstår att se vad som händer och sker. Biltestare och ett glas rött i växthuset. Igår var jag biltestare med Wille och så blev det en stund hemma i trädgården.

Biltestare och ett glas rött i växthuset.

Wille är ute efter att köpa ännu en bil och jag lovade honom att åka med runt till bilaffärerna som stod på listan. Sorgligt nog så tar bilhandlarna sällan unga killar på allvar om de kommer in i affärerna och vill prata eller kika på någon bil. Därför åkte jag med som den bilkunniga förtroende ingivande eller inte jag kan ingenting om bilar mer än vad som tanter i min ålder brukar kunna. Däremot kan William allt och lite till så allt gick hur bra som helst.

Sammanlagt åkte vi runt i fyra olika bilar från olika handlare. Jag blev positivt överraskad över dem alla men det är ju inte jag som ska välja bruksbil utan sonen. Wille vet vad han vill ha för bli men väljer mellan två olika.

img_8606img_8609img_8611

En nardo grå audi till mig skulle sitta fin fint.

Varför inte slå till med en ny sportbil i min bästa färg på bilar – nardo grey? Om jag hade haft min kappsäck med guldpengar då hade jag kanske slagit till men som otur var låg den kvar hemma under sängen. Typiskt eller hur!

Skämt och sido denna är en superfin liten pärla som jag gärna hade glidit runt med i sommar.

img_8608

Duktiga tjejer på belöning.

Väl hemma tog jag fram vattenslangen och vattnade hela baksidan. Det är som jag berättat innan lite meckigt då slangen behöver dras genom långa hallen i huset. När det jobbet var klart satte jag mig i växthuset med ett glas rött och njöt av lugnet.

img_8613

braaaa

 

 

17 thoughts on “Biltestare och ett glas rött i växthuset.

Add yours

 1. Jag kan också tänka mig glida runt i Audin! Sjuk snygg!

  Hittade sonen någon? Annars kan jag tipsa om VW T-roc, hade lätt kunnat ha en sån. Vi har en Tiguan men T-roc:en är lite mindre, lite sportigare. Får se om jag kanske slår till med en sån när min kära lilla gangsterbil (svart v50 med svarta fälgar och tonade rutor, där av namnet) ger upp.

 2. Audi är en bil jag alltid tyckt så mycket om. Vi hade en då dottern var liten och vår bästa bil. Sen är jag inte den som lägger pengar på en bil helst. Finns så mycket annat att göra.

 3. Låter som en fantastisk dag! Just nu i corona-tider står en bil högt upp på min önskelista (för att slippa kollektivtrafik), men kruxet är att jag inte har körkort 🙂

 4. Man måste nog testa på lite olika innan man hittar den som känns bra, men jag köpte min bil det första jag testade då jag visste helt vad jag ville ha 😀 Haha ja en sportbil på sommaren hade inte varit dumt dock!! <3

 5. Jag kan på ett sätt förstå att bilhandlare inte tar en ensam, ung kille på lika ”stort allvar” som om man har med sig t.ex. dig i detta fall. Unga män är ju överrepresenterade när det gäller bilolyckor och dylikt så jag kan tänka mig att sådant spelar in. Kul med biljakt iallafall 😀

 6. Men vilken lyx, ett glas vin sitter aldrig fel!!
  Jag hade gärna druckit ett glas rose, men sambon dricker inte vin och hade inte velat dricka vin själv 🙁

  1. Så svårt det här med att köpa bil, men spännande! ☺️ Och jisses vad jag älskar dina naglar, sååå fräck färg!

 7. Snygga bilar det där….hade jag haft en kappsäck full av pengar hade det definitvt blivit en sportbil av märket aston martin 😁. Men kul att följa med sonen runt och titta och prova, hoppas han kan välja en som passar honom

 8. Ja hade man haft den där berömda kappsäcken med massa pengar så hade jag också slagit till. Grymt snygg!

 9. Bilen var verkligen supper snygg måste jag säga 🙂 skönt att ha en söndag där man inte gör något utom att ta det lugnt 🙂

 10. Så roligt att han ska köpa en bil till ev och dem du visar är ju finfina och kommer bli bra isfl. Ja du en sportbil vore väl great, till mig att ha ef BQ har den andra haha, det kan du och jag glida runt i i sommar =D. Fast vore det inte läckert med panormalucka i taket med el vad det heter. Bra att du följde med som stöd, det gjorde du rätt i var nog det helt bästa =D, ef det gick så bra. Det gjorde du rätt i att unna dig

 11. Kul med mor & son bil tur 😊. Det är bra att han vet vad han vill ha 😊👍.
  Gott med belöning 🍷😀 Kram❣️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: