Nu är det dags att vårfixa cykeln.

” Inlägget är i annonssamarbete med Tooorch.com ”

Hej Hej.

Våren är här och då kommer alla cyklar fram. Nu är det dags att vårfixa cykeln. Som barn och ungdom cyklade jag runt massor överallt och jag älskade det. Egentligen förstår jag inte varför jag inte cyklar mera än vad jag gör. Svaret är nog enkelt vi bor så som att vi inte behöver cykla och att jag tar bilen eller åker kommunalt om jag ska längre bort. I år ska det bli ändring på cyklandet.

Nu är det dags att vårfixa cykeln..

Varje gång jag cyklar vilket är ganska så sällan faktiskt tänker och känner jag hur härligt det är att cykla. Det är underbart att få susa fram med vinden i håret och känna farten när man trampar på i nedförsbackarna. Tänk att min cykel som fyller 22 i år fortfarande är i lika bra skick och lika skön att cykla på som när den var ny.

Visst saknar min cykel sitt stöd men det har den gjort sedan första veckan när den blev inparkerad hos en kompis och vi fick skruva bort stödet för att få loss min cykel. Det är en historia i sig så den lämnar jag här. Idag är det dags att se över min cykel igen och göra lite vårfix med den.

2

Dags att byta cykeldäck.

Det är nog dags att byta däck på min cykel i år. Kan ni tänka er att de däck som fanns på när jag köpte cykeln fortfarande är på cykeln och peppar peppar aldrig fått punka. Visst har jag behövt pumpa upp mina cykeldäck lite av och till men det tillhör användandet av cykeln.

Många tycker jag man hör får punktering eller att deras däck går sönder av och till. Tror det är som med allt annat att man behöver köpa rätt däck till rätt ända mål. Tooorch  brinner för att göra det enklare, billigare och roligare att köpa cykeldäck, cykelslangar och tillbehör på nätet. Bra cykeldäck är det viktigaste för att cyklandet ska kännas bra och tillfredsställande. Hos dem finns ett stort sortiment av kvalitetsdäck från välkända varumärken. Tooorch har en bra guide för alla som är ute efter rätt cykeldäck till sin cykel vilket gör det enkelt att hitta rätt.

1

Letar ni efter cykeldäck eller cykelslangar?

Besök Tooorch – där hittar ni vad ni söker.

KRAM KRAM

 

 

 

 

20 thoughts on “Nu är det dags att vårfixa cykeln.

Add yours

 1. Har sagt i många år nu att jag ska skaffa mig en cykel, men fortfarande har jag ingen. Pinsamt egentligen då att ta cykeln är väldigt smidigt i Göteborg.

 2. ja jag skulle nog behöva se över min cykel också. Cyklar ju ofta på den, tycker att den gnisslar lite? Så dags att kika och smörja och ev göra en liten service kanske =D

 3. Det är så otroligt härligt att cykla! Man får verkligen känna vinden och farten vilket är en frihetskänsla 😀 Vad duktig du är som tar tag i att fixa cykeln och ser till att få den i ordning till våren. Och vad fantastiskt att du fungerar efter 22 år! Det är bra jobbat 🙂 // Petra

 4. Jag hämtade min cykel i januari som då stått hos pappa i nästan 6 år och 4 månader i Eskilstuna, själv bor jag i Stockholm. Dagen efter jag hämtade gick lossnade ena pedalen, så nu måste jag fixa den, så himla kul att cykla 🙂

 5. När cyklar kommer fram är det verkligen vår tycker jag!! Jag minns att jag också cyklade massa som barn, det var riktigt roligt, speciellt när man fick låna mammas eller pappas stora cykel, så spännande. Nu äger jag ingen cykel och tycker mest det är jobbigt att cykla.

 6. Jag saknar så mycket att cykla, känns som man kommer att vara barn på nytt när man ska cykla för det var så längesen! hahha

 7. Det är så skönt att kunna ta cykeln och cykla. Jag skulle lätt vilja ta cykeln när jag lämnar Karim på dagis men har inte min cykelsadel till han på min nya cykel. För det är bättre att cykla tycker jag men men jag cyklar mycket än så eller så kör mannen mig

 8. Jag använde cykeln nästan dagligen när skolan fortfarande skedde på plats! Ska komma ihåg detta om jag behöver fixa hjulen någon gång!

 9. jag har kikat hos dom idag efter att ha tittat på sonens cykel som måste fixas.
  cyklade också massor när jag var yngre. nu är förrådet fyllt med barnens cyklar. men toorch har ett toppen utbud av allt.

 10. Jag älskar att cykla! Jag köpte mig en MTB och cyklar gärna även i skogen. Jag har dock inte kommit igång ännu i år.
  Bra cykel som fortfarande hänger med.
  Cykeln jag hade för 22 år sedan blev stulen, cykeln jag hade därefter blev också stulen. Så nä jag har inte kvar min cykel. 😔

 11. Nej men åh vad härligt med en cykel!! Det har varit min lilla dröm i två år att få en ny nu haha, men har liksom inte tagit tag i det än! De kostar ju en del, men nån kanske man kan få tag i :> Älskar den friheten!!

 12. Jag har sagt i flera år att jag skulle börja cykla till jobbet. Meeen, det är så mycket praktiskt runt omkring som gör att jag inte kommer igång. Hunden ska med till jobbet, datorn ska med till jobbet och jag stannar typ alltid och handlar något på väg hem från jobbet när jag hämtat sonen vid skolan. Men det ÄR skönt att cykla!

 13. Min cykel är min bil! Den tar jag om jag ska handla mat, kasta sopor, om jag & sambon går ut & går så tar jag den, jag cyklar till min fot & nagel terapft. Men innan jag blev sambo. Så cykla jag över allt! Vart än jag skulle. Eftersom det är min bästa & ända färdmedel. Jag saknar faktiskt det. Att kunna cykla till stan, cykla till vatten & så. Men jag ångrar heller inte att jag valde den vägen jag gjorde i mitt liv, så 🙂
  Kram❣️

 14. Men vad härligt med en cykel jag skulle nog med behöva införskaffa mej en 🙂 härligt att kunna ta sej fram lite snabbare 🙂

 15. Sj har jag en redan färdigfixad cykel i förrådet som jag nästan aldrig använder, borde kanske göra mig av med den eftersom jag inte kan cykla längre pga trasigt högerknä, men stora dottern har snart växt i den så den får nog stå kvar ett tag till..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: