Presenttips till mamma Kamilla

” Inlägget är i annonssamarbete med Presenttipset.com”

Hej.

Firandet av mors dag kommer, som så mycket annat, från USA. Bakom firandet låg den amerikanska lärarinnan Anna Jarvis som ville hedra sin egen mor på årsdagen av hennes bortgång. I Sverige firas mors dag alltid den sista söndagen i maj. Vilket är sent på året jämfört med de flesta andra länder. Anledningen till det sena svenska mors dag-firandet sägs bero på tillgången till blommor. Presenttips till mamma Kamilla.

Presenttips till mamma Kamilla.

I år kanske jag ska ta och fira mig själv lite extra på mors dag. Alla mammor ska vi inte ta och firas oss själva lite extra detta året som ändå är annorlunda och knasigare än alla andra!!! Inne hos Presenttipset.com kan vi hitta presenter till alla tillfällen. De har även placerat presenttipsen i olika kategorier. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt för alla som letar efter bästa presenten.

Badbalja för vuxna.

Tänk er vilken perfekt balja för alla som saknar badkar hemma och verkligen drömmer om att kliva ner i varmt vatten. Badbaljan är stabil och kompakt – perfekt för för alla er som inte  får plats med ett vanligt badkar. Hela baljan rymmer cirka 200 liter vatten. Jag tänker mig att denna även skulle funka minst lika bra att fylla ute på altanen och bada i en varm sommardag.

balja1balja2

Cozy Elektrisk Värmefilt.

Något som jag verkligen gillar är att mysa ner mig i fåtöljen eller soffan under en gosig filt. En god vän till mig pratar varje höst så gott om sin elektriska värmefilt. Nu har jag hittat vad de finns att köpa. Finns det något mysigare än att kura ihop sig under en filt med gott the och en bra film eller bok. Tänk om filten också skulle sprida värme det skulle nog bli för bra för att vara sant. Men ändå möjligt nu när jag hittade denna gosiga filt.

filt1

In och kika vad ni hade valt i present.

Gå nu in till Presenttipset och se vad ni kan finna för spännande och fina presenter till er själva eller någon nära.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

 

 

9 thoughts on “Presenttips till mamma Kamilla

Add yours

  1. Badbalja har jag suktat på länge men efter vi tog bort badkaret för att få plats med tvättmaskiner har jag alltid saknat att kvälls båda. Men gubben min säger att det inte får plats …

  2. Hehe ser litre roligt ut faktiskt när hon knöat ner sig där i, men har sett en som har en sådan och dem är större än man tror så det vore allt skönt att ha en sådan, smidigt med flyttbar

  3. Något som står högt på min önskelista är ett spa bad. Tyvärr faller det ju på att jag inte har någonstans att ha den 🙂

  4. Min syrra köpte en sådan badbalja för några år sen och jag tänkte hoppa i och se om jag fick plats, men nej nej. Haha, hade jag satt mig i hade jag inte kommit upp igen. Haha. Men dem använder sin hur ofta som helst. Både syrran och hennes kille badar, och nu när deras dotter är så pass stor att hon badar själv använder hon den, perfekt för hela familjen alltså.

  5. Detta var så bra tips, jag skulle kunna ha både en värmefilt men också en badbalja här hemma. Både jag och sambon älskar att bada men vi har inget badkar! Filten är perfekt för jag alltid fryser, haha

  6. Tack för tipset, hade inte hört talas om denna sida, jag är på jakt efter en badbalja och hittade på jula men tycket inte de såg så bra ut…så nu ska jag se på denna.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: