Film en värld av kommunikation.

” Inlägget är i annonssamarbete med PMAGI AB ”

Hej.

Vi är många med mig som funderar på hur vi kan nå ut till människor allra bäst. Både texter och bilder är viktiga. Har man däremot möjlighet att få båda i samma budskap så borde man vara hemma. För att nå ut med sina företag, produkter, åsikter eller sitt budskap behöver vi kommunicera. Film en värld av kommunikation.

c

Film en värld av kommunikation.

Personligt. Vackert. Känslosamt. Tänk om berättelsen om ert bröllop börjar med PMAGI. Våren är här nu och den blomstertid nu kommer. I år är det inte som förr vilket gör lite ont i mitt hjärta. Tänker särskilt på alla som planerat och bokat att gifta sig. Dagen som många vill dela med nära och kära blir inte av så som tankarna gick från början. Men som med allt annat får vi alla tänka utanför boxen. Boka en filmare som kan bevara dagen och era minne vilket kan ge glädje både för paret själva men även för dem som inte kunde närvara.

b

Tillfällen när man vill anlita proffsiga filmare.

Det finns många olika tillfällen då jag skulle önska att det fanns filmare på plats. Tänk er en privat tjejkväll, en möhippa, events, reportage och företagspresentationer. Rörliga bilder i form av film livar upp även den tristaste företagspresentationen om filmen är skapad av duktiga filmare såklart.

Hos PMAGI arbetar ett team med bred kompetens och lång erfarenhet av foto- och produktionsbolag i Stockholm. De är vana att jobba med både små och stora produktioner inom foto och film. Något som de gillar är att sätta nya kreativa koncept. Är ni ute efter bra och nytänkande filmare ta er en titt hos PMAGI eller slå dem en signal.

a

Låt era gäster vara närvarande på ert bröllop!

Att få sin stora dag filmad med eller utan gäster är ett minne för livet inte bara för brudparet utan för alla som har en relation till brudparet. En film blir en hyllning till parets kärlek för varandra samt ett underbart minne för all framtid.

de

Filmproduktion PMAGI är vana att skapa och förverkliga budskap som ger effekt.

Kram Kram

3 thoughts on “Film en värld av kommunikation.

Add yours

  1. Det hade varit fantastisk att få film på stora tillställningar. Man kommer ju minnas detta på ett helt annat sätt då man kan gå tillbaka och kila

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: