Skrovet och Söder mellan regnskurarna.

Hej.

Idag har vi haft konstigt väder måste jag säga. Ena stunden strålade solen och andra öste regnet ner. Vi trotsade i alla fall vädret lite och åkte in en stund tidigare till Söder innan T skulle träna simhopp. Fyra av fem Rytterlundare blev vi på dagens lilla äventyr. Det fick helt enkelt bli. Skrovet och Söder mellan regnskurarna.

Skrovet och Söder mellan regnskurarna.

Restaurang Skrovet har funnits sedan 2009. Hos dem kan man njuta av god mat och ett noga utvalt sortiment av gott öl och fina viner i en underbar miljö. De håller till precis vid vattnet i Årstaviken i Södermalm, Skanstull. Jag var sugen på mjukglass med nötkross men några nötter de hade de inte så för mig fick det bli en kopp kaffe i solen istället. Jag sparade mig till våfflorna som det fick bli till middag.

img_8531img_8532img_8537img_8539img_8540img_8543img_8534

Skrovet har som målsättning att förhöja upplevelsen av en unik och rofylld miljö. Samt att den enkla och okomplicerade atmosfären på Skrovet ska kännas välkomnande för alla. De lyckas de verkligen bra med måste jag säga. Åh, vad jag vill hänga där en sommardag med gott i glaset och bara andas livet.

img_8541

Visade pianot för R.

På väg tillbaka till Eriksdalsbadet för att t skulle hinna byta om innan träningen gick vi förbi utomhuspianot som jag visat för er flera gånger. Jodå det funkar fortfarande att spela på även i år. R kunde såklart inte låta bli att prova spela på pianot.

img_8546

Efter nästa regnskur gav vi oss ut igen.

När jag droppat av T på träningen mötte jag upp R och W och det blev en promis runt runt på Söder och våra gamla trakter. Bort till gamla lägenheten och upp vid vackra Allhelgonakyrkan. Lilla huset bredvid kyrkan är så sött och fint. Idag är det privatmark och ägs av någon. Wao vilken grej säger jag. Tänk om man skulle få bo där där bära Kristus hus.

img_8549img_8550img_8551

Konditori Gunnarssons skyltfönster är magi.

Konditori Gunnarssons är välkänt för sina fantastiska kakor för gemene man men också för sina helt magiska skyltfönster. Det går bara inte att bara gå förbi utan att stanna till och kika. De är lite som man känner sig som lilla Kalle i Kalle och Chokladfabriken. Kolla får ni se vilka maränger de hade i fönstret idag.

img_8553img_8554

Dags att börja rodda i de samarbeten som kom in i veckan.

Tro det eller ej men det är en hel del fix och jobb med samarbeten via sociala medier. Man vill ofta få till dem så bra som möjligt och så måste man ju själv känna att man kan stå för dem och det man presenterar.

img_8560
Meningslöst att platta håret idag när det regnade och man är lockig.

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

14 thoughts on “Skrovet och Söder mellan regnskurarna.

Add yours

  1. vilken härlig dag det blev för dig idag trots det lagom lömska vädret….jag älskar butiker som gör det där lilla extra för att skyltfönstret ska vara tilldragande… och de är marängerna drog verkligen blicken till sig och fick det att vattnas i munnen

  2. Så mysigt att ni kom iväg så många tillsammans! Riktig kvalité tid! Såg verkligen fint ut där 🙂

  3. Konstigt väder här idag också. Kan det inte bli ordentlig vår nu?
    Jag tycker det är så mysigt med sådana ställen som ligger vid vattnet och har lite marint tema ☺️

  4. men vilken underbar dag ni har haft :)det värkar vara en otroligt fin miljö ni befinner er i 🙂 huset såg otroligt mysigt ut 🙂

  5. Vilken härlig dag. Du har verkligen förmågan att göra varenda liten sak till en fantastisk upplevelse. Hur gör du? Dela gärna med dig 🙂

  6. Ja samarbeten ska man ta sig tiden med och absolut ska du inte platta var ju finfint med lockigt =D, blir så mjuk känsla. Samt så härlgt ställe, vi har ett liknade i Fagersta och det ligger också vid vattnet, vi har dock inget piano 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: