Rockig stil och rawfood boll.

Hej.

Jag fick uppdrag av R igår att köpa en present till en av hans kollegor som nyss fått en liten son. Superkul men lite svårt och snabba puckar när paketen ska levereras redan imorgon. Ofta vill jag gärna gå runt och hitta bästa. Så blev det inte idag men jag är nöjd och tycker det känns rätt ändå. Rockig stil och rawfood boll.

Rockig stil och rawfood boll.

Min torsdag började jag med en fika på SurÅdeg med Sanna och lilla Lias. Jag måste säga att jag var duktig som valde en rawfood boll med smak av mandel och citron och en latté istället för ett sött bakverk. Måste tipsa om denna lilla goding för den var verkligen kanongod.

img_8493

Rockig stil till lilla Louie.

En sak är säker att snart kan lilla L följa med pappa på jobbet och leka ljudtekniker. Han kommer rocka fett i dessa superfina kläder. Något som jag alltid haft svårt för är barnkläder med små gulliga saker eller fula tryck som det ofta är på pojkarna kläder. Putti nutti grejen har aldrig varit min grej på någon av våra tre juveler. Däremot gillar jag sött ibland.

img_8499img_8500

Alla småbarn ska ha en Babbel inte sant?

Babblarna är och har varit stora för alla våra yngsta barn i många många år nu. Så självklart ska måste även denna lilla killen få en egen Babbel. De har ett starkt fäste i svenska förskolorna, och pedagoger har använt dem i arbetet med barnens språkutveckling. När jag jobbade inne på Söder jobbade vi enormt mycket med Babblarna. Vi körde mycket språkgympa-pass där det ingår moment som tränar tal, begreppsinlärning och hörförståelse.

Röda Bobbo är en glad och sprallig figur, men med ett hett temperament. Bobbo älskar att röra sig och dansa, och att ge sig ut på äventyr!

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Rockig stil och rawfood boll.

Add yours

  1. Jg tycker det är svårt att köpa barn kläder hehe men det du hittade va ju värkligen super fint😊 bablarna är nog bra till allt kan jag tro ❤️

 1. Absolut ska dem ha en babbel det har vår med såklart en DIDI =D och minsann kommer rocka som bara den med de coola kläderna. Samt rawbollar är jättegoda, brukar ta en med choklad och lakritssmak vi har på ett ställe här i stan

 2. Älskar såna uppgifter!
  Jag älskar barnkläder men inte tryck med Spindelmannen osv. Hatar fula och plastiga tryck. Förstår inte varför det ska finnas på så många kläder.

  Babblarna, herregud! När jag jobbade inom barnomsorgen gick jag alltid och sjöng på någon av sångerna, på fritiden. Haha Dom fastnar verkligen.
  Förmodligen kommer jag att börja nynna på dom nu också. Hahahaha

  Vi köpte Diddi till mannens fadderson (min systerdotters son) och han älskade verkligen den.

 3. Haha ja babblarna , det hade inte jag som liten . Det var väl ganska nyligen det kom ut ? Känns det som . El så har jag missat men jag hörde talas om det först för två – 3 år sen

 4. Ja..så klart han ska ha en babbel och fina kläder du hittat blir nog en toppenpresent..Rawfood har jag bara testat någon enstaka gång men de där bollarna som finns i massa varianter är ganska goda

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: