Tvingade mig ut på en promenad.

Halloj.

Alltså vad är detta för bajsväder? Regnet har öst ner hela långa dagen. Till undantag för 10 minuter då jag var ute och kollade till trädgården. Men tror ni att solen var kvar när jag kom ut med min kaffekopp? Självklart så var solen i moln och regnet hade börjat falla igen. Tvingade mig ut på en promenad. Det var så det kändes för attans vad det tog emot på alla plan.

Tvingade mig ut på en promenad.

På med stövlar och stora vinterjackan så jag kunde gömma mig i luvan med jag tvingade mig själv ut på en promis ner till ICA. Det spelade liksom ingen roll att jag spelade favoritlåtar, stängde av och satte på både en och två böcker så gick det inte lättare att gå. Ibland får man bara inse att kroppen inte alls har lust att röra på sig mer än vad den absolut måste.

28

Gå igenom alla vattenpölar var roligast.

Vattenpölar och vattenlek är verkligen så himla roligt. Det var en av de allra bästa stunderna som förskollärare då jag med barngrupperna lekte loss och busade i vattnet. Den lyckan av vattenpölar finns fortfarande kvar och har alltid funnits. Kanske inte så konstigt att det bort fem par gummistövlar med mina nya korta svarta som jag köpte nyligen.

Grattis kaffe – Ja Tack.

Jag fick nys om att flera cafér i stan bjuder på en havrebaserad cappuccino om man uppger koden ”BJUDKAFFE” hela veckan ut. Så har ni vägarna förbi och är lite kaffe sugna är det ett bra tips att försöka bli en av alla dem som kan få en gratis kaffe. Gratis är ju alltid gott!!!

img_8480

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

7 thoughts on “Tvingade mig ut på en promenad.

Add yours

 1. Ibland är det så att motivation finns bara inte där. Vad man än försöker med. Men det är bara på det snart igen 👊🙂. Det var bra att du ändå tog dig till Ica.
  Alltid kul med tips 🙂 Såklart kommer du ta dig dit 😉
  Kram❣️

 2. Ja! Vad är det här för väder? Jag som äntligen hade två dagar ledigt och så haglar det och snöar! Det var ju typiskt! Bra gjort av dig att ta dig ut på en promenad ändå. Det var mer än vad jag gjorde. Har suttit hemma och läst bok hela dagen 🙂 // Petra Elisabeth

  1. Här regnade det en stund på förmiddagen men har varit riktigt kallt… Ja det är ju underbart att busa i vattenpölar när man är rätt klädd 🙂

 3. Ja fy vilket väder de har varit idag. Nu skiner solen lite innan den är på väg ner skönt att få se den lite idag haha 😅

 4. Alltid bra med gratis kaffe..Inte kul med regnväder, och ibland är det verkligen segt att ta sig ut på promenad..Bra att du kom iväg i alla fall..Ja, små barns iver när det regnar är så kul att se..det lyser i ögonen på dom över allt kul man kan ha ute då..

 5. jag var ute i regnet i går och gick men fy vad det är segt när det regnar men ändå ganska mysigt med när man går till en ljudbok 🙂

Kommentera

Up ↑

%d