Ny taklampa till vårt vardagsrum.

” Inlägget är i annonssamarbete med LampGallerian.se ”
Hej.

Vårt vardagsrum är just nu under en förändring och uppfräschning. Lampor är verkligen inte bara en detalj utan kan göra stor skillnad för ett rums karaktär. Vardagsrum brukar bli lite av ett allrum där man tillbringar mest tid – och framförallt gör många olika saker. Ny taklampa till vårt vardagsrum. Vilken stil ska man välja?

Ny taklampa till vårt vardagsrum.

En taklampa ger ett övergripande allmänljus medan en rätt placerad golvlampa, riktade spotlights mot exempelvis en tavla eller inredningsdetalj och fönsterbelysning kompletterar. Ett tips ska vara att belysa olika delar av rummet med olika typer av lampor för mer djup. Inne hos LampGallerian.se har jag hittat flera riktigt bra alternativ till vår nya taklampa.

Hetaste lamptrenderna.

Vad ska man välja för lampa? Ska vi följa trenderna ska man satsa på en pampig lampa som tar plats där den blir ett smycke i rummet. Eller så ska man gå på den naturnära stilen. Låt det gärna vara flätat, bundet och sytt i jordiga färger vilket skapar en lugn och jordad känsla för att följa hetaste trenden. Svårt val måste jag säga men efter mycket om och men har jag hittat fem olika att välja mellan.

Rabattkoden ”HEM10” som ger mina läsare 10% rabatt.

Koden gäller t.o.m den 30/5.

logo_sv

 

Vilken av dessa fina lampor skulle ni valt?

Första lampan är en elegant taklampa Random i förkromad metall. Lampan ska hängas i en takkrok.

 

Taklampa Manuela i svarta eller gråa metallstänger, använd en dekorativ ljuskälla i lampan och är dimbar.

Taklampan Carroll består av en mängd små kromade akrylklot som lyser upp rummet på ett effektfullt sätt. Ljuskällorna sitter innanför och lyser upp kloten. Denna är en favorit för mig.

 

Strazza är en stilren taklampa med stram och elegant stil. Lampan är uppbyggd av tre stycken LED-armar som kan justeras och placeras om efter egen smak och tycke. Denna skulle jag mer än gärna ha i våra hallar.

 

Manola är ännu en elegant takkrona med dimbara LED-lampor.

 

Sveriges största sortiment på belysning på nätet.

LampGallerian.se har Sveriges största sortiment på lampor och belysning på nätet med över 8000 lampor och 60 varumärken. Butiken har funnits sedan 1999. Dagens tips från mig kika in hos LampGallerian om ni som jag är ute efter nya lampor eller ny inspiration.

Kram från mig.

 

6 thoughts on “Ny taklampa till vårt vardagsrum.

Add yours

  1. Det är verkligen viktigt med belysning, om inte tidigare så märker man det när lamporna går sönder. Haha
    Jag tycker att alla lamporna var fina men Manuela är den som hade funkat i vårt hem.

  2. Vi har ingen taklampa i vårt vardagsrum. Vi har istället fönsterlampor och en golvlampa som lyser upp mycket. Hade förut en Jag gjort själv i taket men tröttnade på den då jag inte var så nöjd.

  3. Jag gillar lampan på bild 1 bäst, tycker om industristilen men det beror ju också på hur det ser ut i övrigt i ert vardagsrum..Roligt att fixa om lite hemma..känns mysigare att komma hem då..

Kommentera

Up ↑

%d