Sluta gnäll på Stockholm.

Hej.

Idag sätter jag ner foten ordentligt till och med. Egentligen kanske jag skulle gjort det redan igår men nu är måttet rågat. Överallt i alla kretsar, sammanhang och tillfällen har det blivit brukligt att gnälla på Stockholm och dess invånare. Sluta gnäll på Stockholm.

Sluta gnäll på Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad där det samlas 930 000 människor och allt som allt bor i Stor Stockholm enligt SCB 2019 2 377081 människor. Det säger väl att det är ganska självklart att det händer både positiva och negativa saker när i Stockholm bor det flest människor.

Just nu gnälls det inte bara på att Stockholmare är de som sprider Corona i landet, de är även dryga och oförskämda. Egoistiska och självsäkra. Tror de äger hela världen och kan bete sig precis som de vill. De gör heller inte annat än dumheter och styr och ställer. Så knarkar de också hela tider och gör flest brott. Och var och varannan ska väl vara med i de gängen som sysslor med olika brottsliga verksamheter.

Fy skäms på er alla andra.

Om det är så ni se och anser om de människor som bor och verkar i storstaden tycker jag att ni då ska ta avstånd från att besöka vackra Stockholm. Fy skäms på er alla andra säger jag bara. Kom då inte heller hit och kika på era favoritartister eller för att se en show som ni vill. Skämt och sido. Nu är jag så less på alla som gnäller på allt och alla. Många livrädda för Corona till exempel har flyttat sitt fokus till att skylla på Stockholmarna – Det ska nämligen vara de som sprider viruset runt runt i landet…

Bara för er som kan se tjusningen i vår vackra huvudstad.

Medan dottern tränade simhopp idag gav jag mig ut runt längs vattnet nere vid Eriksdal och runt bland koloniområdet där. I am in heaven efter den turen. Ibland kolonierna stannade jag och pratade träd och växter med två söta farbröder som hade varsin lott där. Åh! En gång i framtiden ska jag också ha en kolonilott där jag kan gå runt och bara andas livet och njuta av allt det vackra. För att ni inte ska ruttna på text nu så blir det en bildkavalkad som heter duga. Wao vad vackert Stockholm är!!!

26i26a

26b
På Sprallen övade en linedance grupp.
26c
Skrovet hade öppnat för i år. Nästa vecka tänker jag sätta mig här och ta en kaffe medan T hoppar.

26d

Koloniområdet runt runt.

Jag stannade och pratade som sagt med två underbara gubbar om träd till en början. Innan samtalet gled in på trädgård och vad trädgårdsliv faktiskt gör för själen och sinnet. När jag blir gumma vill jag verkligen leva som de gjorde med den gemenskapen som de hade i området.

img_843726e26gimg_843626himg_844126f

KRAM KRAM

30c

 

 

13 thoughts on “Sluta gnäll på Stockholm.

Add yours

 1. Jag blir också irriterad på folk som klagar på stockholmare och jättebra att du lyfter ämnet. Bra skrivet och ha en fortsatt mysig kväll! <3 Kramis

  1. Hur kan man ens säga något sådant. De där med knark, våld och gäng det finns ju fan överallt vart man än kommer haha. Jag förstår att folk är rädda men att klaga/gnälla en massa hjälper ju inte. Och de är ju inte sthlm som har spridit skiten de är ju Kina, som höll käften om de är jävligt bra tag. Jätte bra skrivet! ❤

 2. Jag tror att det är överallt. Det där med resturang regler. Men tyvärr bli Sth drabbad. För att det är största staden.
  Så fina bilder du har tagit 😃😍
  Kram❣️

 3. Här nere i Skåne kan vi ge uttryck för att Stockholmare är dryga medan stockholmarna kontrar med att vi är si eller så… lite syskonbråk över det hela…. medan andra faktiskt är helt seriösa när de klagar och kallar folk för mindre trevliga saker.
  Jag älskar Stockholm men skulle nog inte vilja bo där… och det är verkligen inte bara där manr obetänksamma och Naiva

 4. Ja, misskötsel gällande Corona sker nog sannolikt överallt men i och med mängden människor och storleken på staden får ju misskötseln i just Stockholm tyvärr mer inflytande över situationen. Tråkigt. Håller med dig om att Stockholm som stad är väldigt vackert 🙂

 5. Så underbara bilder på vackra Stockholm! Det finns nog idioter som är oförsiktiga kring corona i alla delar av landet så Stockholm är nog inte värre än andra delar utan det är nog så att det har varit mest tacksamt att fotografera uteserveringarna där eftersom de är många. Det är nog lika många oförsiktiga här hos oss i Norrköping om man ser procentuellt till hur många som bor här. Hoppas du får en fin måndag! Kram 💖

 6. Väldigt bra skrivet måste jag säga har massa släkt som bor i Stockholm det är nog lika många oförsiktiga personer över allt det är nog inte bara i Stockholm<3 Vilka underbar bilder du delar med dej av

 7. Underbara bilder du tagit..mm jo, folk har en tendens att skylla på andra, tror det är mest för att slippa undan sitt eget ansvar i frågan..och just nu är det stockholmare som är foccus men det ändrar sig nog snart..

 8. Stockholm är jättevacker stad och tycker också ni oförtjänat mycket skitsnack gällande, våld, droger, och fler anledningar. Samt ja Corona har ni fått mycket skitsnack gällande med. Många fina bilder och sött att prata med gubbarna hehe, om träd =D

 9. Det är inte bara i Stockholm. Här i Jönköping är folk ute och ränner som vanligt.
  Vi måste alla hjälpas åt för att minska smittspridning.

 10. Stockholm är den vackraste huvudstaden:)ja vi får nog ta en del skit men tror det handlar om avudsjuka, jag bodde några år i norrland och det handlade om mycket avudsjuka och okunskap:)Corona kan vi ju inte göra så mycket åt och det pågår en pandemi,inget vi valt själva,näää sthlm är bäst. kram

Kommentera

Up ↑

%d