Jordgubbslandet klart check på det!

Hej.

God fika som belöning när man jobbat bra sitter aldrig fel, eller hur! Vi har haft en aktiv förmiddag här hemma i trädgården. R har fixat och donat med gräsmattan på framsidan och jag själv säger. Jordgubbslandet klart check på det!

Jordgubbslandet klart check på det!

När man äntligen blir klar med något som man slitit och kämpat för en längre tid är det verkligen en magisk känsla i kroppen. Känslan när man kan säga – check på det är allt bra skön alltså. Nu håller jag alla tummar och tår som jag har att vi få jordgubbar till sommaren här hemma.

Smart tyckte jag att jag var som valde att sätta två olika sorter. En tidig och den andra en sort som kommer först i juli och augusti. På så sätt kan vi ju få gubbar hela sommaren om vi nu har den turen såklart.

img_8427img_8428img_8429

Flyttat på sticklingar.

Annars så har jag flyttat runt på sticklingar och skott av både perenner och buskar nu på förmiddagen. Så visst har jag varit aktiv minsann. Skönt att kommit en bra bit måste jag säga. Nu ska jag bara köpa hem mera jord till pallkragarna där vi ska trycka ner potatisen. Sedan får jag nog ge mig och ta hand om allt som jag satt igång i år och tidigare.

God fika som belöning.

Gissa om jag njöt av min fika ute på altanen idag? Jag hade ju en himla tur att det fanns kvar en bit blåbärscheesecake till mig. Ni vet ju redan hur crazy jag är i cheesecake så att jag hamnade i himmelriket det är sanningen.

img_8432img_8433

Mot stan med dottern.

Snart bär det av mot stan med Tilda. Jag behöver fixa några småsaker innan hon ska träna simhopp. Hoppas det är skönt väder för jag har planer på att gå en fotosväng medan hon tränar.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

 

5 thoughts on “Jordgubbslandet klart check på det!

Add yours

  1. Men så mycket du har hunnit med. Vi bor i lägenhet, men just nu saknar jag ett hus så mycket. Vill kunna gå ut, sätta mig, greja osv. Blir galen på restriktionerna

  2. Så perfekt med olika plantor så man kan ha jordgubbar hela sommaren! Det skulle jag med vilja ha om jag hade en trädgård 😍

  3. Ett litet jordgubbsland hade jag gärna haft! Men det är lite svårt nu när vi bygger nytt sommarställe så där är tomten totalt uppgrävd. Men eftersom vi spenderar mycket tid vid sommarstället så kan vi inte gärna ha någon plantering på hemmaplan heller. Så jag får väl snällt köpa mina jordgubbar även denna sommaren! 😀

  4. Jag hade ett växthus, hade hallon, jordgubbar och massa annat. Jag fick nog, sålde växthuset och tänker inte odla igen. Jag har inte orken helt enkelt.
    Men när jag läser ditt inlägg om hur du har pulat i trädgården och kommer kunna skörda om några månader så känner jag lusten.
    Ni kommer säkert få stora och goda jordgubbar!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: