Stormhatt och cheeseburgare till mig.

Halloj.

Så glad jag blev när jag kom på att jag hann åka ner till Tullinge Plantshop en stund innan det var time att hämta T från gympan. Plantshopen i Tullinge är liten och mysig. Jag besökte ofta den förut när Wille spelade innebandy i hallen nere vid shopen. Idag fick dottern sin önskan igenom och vi svängde förbi Donken och hämtade lunch. Stormhatt och cheeseburgare till mig. Allt för att samla kraft inför dagens kraftansträngning när jorden ska köpas hem.

Stormhatt och cheeseburgare till mig.

Superkul när jag såg i växthuset i shopen att de hade ett liknade pinnehjärta som jag har i mitt egna växthus. Allra längst in i i växthuset har de en liten damm med fiskar i som faktiskt var ganska stora. Verkligen mysigt att höra vattnet klucka runt där inne.

img_8414img_8420img_8418

Stormhatt i blått eller vitt?

Jag skulle egentligen inte handlat något alls. Det är nästan omöjligt för mig när jag besöker trädgårdsställen. Så blev det även idag såklart. En blå stormhatt blev det till slut. Den kommer bli så himla fin när jag bestämmer mig för om den ska få vara på plats 1 eller 2.

img_8423img_8415img_8416

Donkenlunch kändes helt rätt idag.

Säga vad man säga vill om Donken och hamburgerkedjorna. Ibland är det bara det ända och bästa för stunden. Min favoritburgare är alla dagar i veckan hallumiburgaren från MAX om jag ska ranka snabbmatkedjorna.  Vilken är er favoburgare?

img_8425img_8426

Wao nu kommer solen igen så nu vill jag ut igen.

29

 

 

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Stormhatt och cheeseburgare till mig.

Add yours

 1. Ser härligt ut på Plantshopen 🌷🌺😃. Jag hoppas med att det blir fint med Stormhatten hemma hos dig ❤️. Ibland får man una dig snabb mat 🙂 Jag Har direkt ingen favo burgare. Kram❣️

 2. Går gärna och tittar på blommor. Vi har ju trädgårdsföreningen här. Inte för att man kan handla där, men tittar gärna. Max är min favoritkedja, men har nog ingen favoritburgare

 3. Vilken mysig plantshop! Vi har en hör hemma i byn, de har både grisar och fiskar. Jättemysigt!
  Stormhatt, får nog googla på det.

  Favoritburgare, hmm. Kycklingburgare på BK är helt okej, lite krispig. Annars väljer jag nog burgaren som de har på gatuköket här i byn. Massa gott på den.

 4. Trots att jag inte är så trädgårdsintresserad tycker jag de kan vara mysigt att besöka handelsträdgårdar.
  Donken är ju gott ibland 😄

 5. Minns när jag var liten och ”tvingades” följa med mamma till växt/blomaffärer – det var så olidligt tråkigt. Idag förstår jag plötsligt mamma då jag har kommit att älska att gå runt och kika och köpa blommor 🙂

 6. Vad mysigt att gå runt och titta på blommor 😊 härligt med lite luch på donken med 🥰

 7. Så mysigt det ser ut där, jag som absolut inte har några gröna fingrar, älskar ändå att gå och titta på blommor och växter och andras fina idéer.
  Ska det ätas hemburgare så får det bli Max LCHF-burgare, dvs den utan bröd för jag tål inte hamburgerbröd så bra. Många bedömer restaurangerna efter deras Pommes….jag gillar inte pommes direkt så det spelar ingen roll. Men när det kommer till kycklingvingar så är det burger Kings kingwings som gäller.

 8. Var också och handlade lite i blomsteraffären igår. Sonen ville plantera gurkor, så vi köpte lite olika fröer och jag köpte en koriander som jag sedan planterade om när jag kom hem. Älskar koriander men tycker att det är lite svårt att ha som planta, men jag ger inte upp. I år kanske jag lyckas!

  Planterade annars om alla mina örter med förhoppning om att få en liten minikryddgård i köksfönstret.

  Om vi äter på Donken tar jag nästan alltid en McFeast. På BK blir det ofta en kycklingburgare och på Max en sådan burgare i sallad. Idag blir det faktiskt burgare till lunch här, fast hemmagrillade 🙂

 9. Ja ibland är det bara rätt att ta utemat och man får känna så. Så fint det hjärtat var som du också har ett och jag älskar verkligen att gå på sådana ställen

Kommentera

Up ↑

%d