Loud and pround yes Macarena.

Hej.

Ännu en helt underbar sommardag. På min lista idag stod att åka och fixa nya naglar igen. Denna gången hade jag en idé som jag till och med kladdat på här hemma. En liten tanke om att göra händerna i olika färger men ändå knyta ihop den fick jag av @anty. Antonia som jag tyckte hade helt amazing naglar i Big Brother huset. Mina nya naglar rockar fett skulle jag kunna säga. Loud and pround yes Macarena.

img_8383
Antonias naglar som gav en del av min inspo.

img_8360

Loud and pround yes Macarena.

Något som verkligen är kul att alla färger alltså nagelfärger har fått ett namn. Ni som inte kör på naglar kanske inte tänkt på det men lite samma grej är det ju med vanliga väggfärger. Hur som helst så så log jag lite över namnen på de färger vi använde oss utav idag. Orange Loud and Proud, samma namn som R första band. Det är faktiskt sant att han spelade i band när vi träffades för 100 år sedan. Rosa färgen hette Macarena. Minns ni Macarena dansen? Nu fattar ni kanske vad jag menar att naglarna rockar fett denna gången. Lovar ta bra bilder på naglarna senare ikväll. Inte det enklaste att göra själv.

 

img_8356

e7339ffd-c323-4874-96f3-8fb5dab38df2

Hängt några timmar ute i solen med slangen.

Annars så har jag hängt ute i trädgården med vattenslangen idag. Det är lite meckande om man inte vill koppla ihop allt för många slangar och dra dem runt huset. Vi har tyvärr bara en kran till slangen i pannrummet på framsidan. Så då får man dra slangen genom ena långa hallen ut på trallen. Allt utan att smutsa ner eller blöta ner för mycket. Idag skötte jag mig bra faktiskt.

När det väl var klart satte jag mig och lyssnande in mig på Lalehs nya singel. Laleh är en stor favorit för mig.

img_8382

Puss & Kram

♥ ♥ ♥

 

 

13 thoughts on “Loud and pround yes Macarena.

Add yours

 1. Häftiga naglar och kul med de olika färgnamnen. Jag förstår inte hur man kan arbeta med så långa naglar. Vill så gärna ha snygga naglar som du men det verkar rätt kört. Jag kunde inte vänja mig vid det och konstaterade fort att det inte gick att spela piano med dem

 2. Så snygga naglar 💅😃. Självklart minns man Macarena låten 💃😃. Härligt att vara ute i det härliga vädret idag. Men drygt att dra slangen i halva huset. Tur att det gick bra idag. Lahle är en bra artist 🙂
  Kram❣️

 3. Men sådan snygga naglar du har gjort tycker att dom var riktigt snygga 😉 färger som passar in nu när solen börjar lysa och våren börjar komma kanon snygga klor du har <3

 4. Vilka läckra naglar. Hade själv aldrig klarat min vardag i jobb och hem med jättelånga naglar men tycker det är snyggt när andra gör sina👌

 5. Sikka färgstarka och härliga klor, är så avis haha.. Men har aldrig råd att gå och fixa naglar.. Sen har jag börjat jobba lite och där får man inte ha naglar.. Eller jo men inte långa 🤣

 6. Jag skulle fixat mina naglar i onsdags men eftersom jag fick vabba istället så är jag fortfarande ”naken”.
  Jag kör ofta olika färger på händerna eller tom på alla naglarna. Min inställning är att är det fejk så kan man passa på att ha kul.
  Fräscha håriga naglar – snyggt!

 7. Jag gillar verkligen kombinationen av färger, såna som gör mig så himla glad! Något jag själv hade kunnat tänka mig, dock i mycket kortare modell =)

 8. Alltid kul att fixa naglarna, de var väldigt fina..själv fixar jag inte det där med långa naglar för jag brukar lyckas bryta av dom hela tiden..men det är fint

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: