Mamma mina fötter blir inte rena.

Hej.

Ännu en helt ljuvlig dag med shorts och bikini på sig. Det är knappt så jag kan tro det är sant. Jag har flyttat in från solen nu på eftermiddagen. Solen och värmen tar på alla sätt. Jag har blivit en kräfta som just nu badar i after sun lotion. Mamma mina fötter blir inte rena.

Mamma mina fötter blir inte rena.

Dagens ena projekt var att förbereda och fixa jord till vår sommaräng som fick bli till bakom. Med äckelfoppatofflorna som fanns på altanen på fötterna för inte funkar det att att ha gummistövlar på sig i över 20 graders värme liksom. Tyvärr var det inte alls ett smart drag av mig. För fötterna var helt svarta av all jord.

Minns när jag var barn och alltid sprang runt barfota och mamma när fötterna inte blev rena när jag själv tvättat dem tog fram en scotsch tvättsvamp för att skrubba mina fötter. Minns särskilt en gång när jag och en av mina vänner sprang runt i en av grannarnas nyasfalterade garageuppfart lite längre ner på gatan barfota för att vi tyckte de skulle få fina märken av fossingar. Det var inte alls uppskattat av grannarna och inte av kära mamma heller för tjäran gick inte bort på några dagar.

Undersidan av mina fötter idag blir inte 100 rena fast jag använt både tvättsvampen, grönsåpa och testat med stålborsten. Säkert därför torparkärringen jag fick en fluga som gillade min fot lite extra.

Ikväll blir det fotbad för fötterna gör nästan ont av allt rivande och skrubbande på dem.  Bara så ni vet vad ni hittar mig framåt kvällen – i fotbadsbaljan alltså.

img_8351img_8353

Sommarängen kommer bli så bra om den tar sig.

Som sagt idag sådde jag äntligen vår sommaräng och bar jord i förskräckelse. Trädgårdsarbete är absolut bästa styrketräningen och grattis som den kommer av allt slit och tunga lyft. Jag har en bild framför mig om hur sommarängen ska växa upp bakom risrabatten på 15kvm. Vackra sommarblommor mitt i ingenting mellan gräsmattan, rabatten och skogen. Jag håller verkligen tummarna för att denna tar form.

img_8348img_8350

evevning

♥♥♥

 

 

 

10 thoughts on “Mamma mina fötter blir inte rena.

Add yours

  1. Åh, ja! Vädret är verkligen helt fantastiskt nu. Läste att det skulle bli svalare igen nästa vecka så jag antar att man får passa på att njuta nu medan man kan 😀

  2. Låter vackert den bild du har av hur det ska bli 🙂 gratis träning när man fixar i trädgården 👌 jag kan inte förstå hur lättklädda människor är 😂

    1. Det är så härligt nu när värmen kommer och man kan ta av sej lite 😊 skönt det ser ut att ha det

  3. Bikini e nog nog lite flr tidigt för mig än men kanske shorts att jag har på om nån månad nör det verkligen är som varmast.

  4. Bikini och shorts lät inte alls fel, den rätta outfiten just nu i det fina vädret haha 😀 Dok har det inte blivit bikini för min del men shorts i alla fall! Trädgårdsarbete är verkligen tyngre i vissa lägen än man tror, och sen när vädret är så varmt blir det extra tufft haha :’D Men det har sin charm! <3

  5. Vad skönt med sommarvärme.
    Har också minnen av att vi fick gå ner i tvättstugan och mamma skrubbade våra fötter förr när vi hade varit ute. Det är ju så skönt att springa barfota 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: