Jag däckade efter en aktiv vecka.

Hej.

Fy säger jag bara. Min söndag blev inte alls som jag tänkt mig. T vaknade upp hängig och jag själv kände mig omåttligt seg. Jag däckade efter en aktiv vecka. På eftermiddagen kroknade jag i sängen med skallevärk och helt slut i kroppen.

Jag däckade efter en aktiv vecka.

Söndagsförmiddagen hemma hos mig bjöd på strålande sol och värme. Så himla varmt att vi gick runt i shorts och tischa. Nu i veckan ska det bli sommar på riktigt säger både SMHI och väderappen i mobilen. Gissa om jag kommer bli besviken om det nu bara är trams och en ren lögn. Hängmattan är mest upptagen om T är hemma. Den har blivit hennes favoplats utomhus.

img_8290img_8294

Förra vecka hade jag ett jäkla driv.

När jag går i spin som jag säger att jag gör av och till då händer det massor. Förra veckan var helt klart kul och aktiv men som alltid när jag inte kan bromsa i tid rasar jag ihop i en hög. Den högen rasade ihop igår. Redan i lördags var jag seg men smällen kom igår. Jag tokdäckade och den huvudvärk som jag haft av och till hela veckan gav inte alls med sig och kroppen sa stopp och stanna.

img_8303

Hemmafixaren Kamilla har varit i farten igen.

Jag är inne i en kreativ period. Att fixa och trixa med både det ena och andra är så befriande att upplyftande. Det finns bara en ända bild på allt måleri som jag gjorde förra veckan. Så den får ni väl se nu då för att se vad jag ska pysslade med förra veckan. Snart måste jag måla klart två bord vilket jag bangade igår.

Tyvärr så har jag vaknat med ont i huvudet även idag. Snart måste jag nog bjuda mig på ännu en ipren. Måtte värken försvinna efter den för jag orkar verkligen inte ha ont i huvudet även idag.

img_8299

img_8300

 

 

 

8 thoughts on “Jag däckade efter en aktiv vecka.

Add yours

 1. Känner igen det där lätt att ryckas med när man är kreativ. Och vips så har man gjort av med massa energi som man inte hade. Hoppas att huvudvärken blir bättre av ipren så att du kan få lite mera gjort idag och njuta av det fina vädret.

  Ha en fortsatt trevlig dag.

 2. Du får ta det lite lugnt nu då.
  Ja, den här veckan ska bli fin. Hängmatta är så härligt!

 3. Inte så kul att gå med huvudvärk hoppas du tar det lugnt och inte vara nära färgångorna så mycket för det gör att man kan få huvudvärk. Du får ha en bra dag idag =)

 4. Det är alltid roligt då man känner att energin är på topp, men som du skrev. Det kommer ett bakslag sen. Idag har jag både ont och är galet trött

 5. Kroppen & huvudet kanske sa under hela veckan att cola ner dig. Inte bra att köra på för hårt ❤️
  Jag hoppas att du får chilla i hängmattan du med ❤️
  Kram❣️🙂

 6. Åh, då har ni galet varmt om ni kan gå i shorts. Det känns för kallt för mig än, även om jag allt som oftast är jäkla varm av mig.. Men i veckan kanske det blir så även för mig, hört att det kan bli uppåt 20 grader =)

 7. Känner igen det där, när man känner sig kreativ och har energi kör man på och så kommer tröttheten sen och man orkar ingenting. Hoppas huvudvärken är borta imorgon 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: