19 april genom åren.

Hej.

Bloggen måste vara det bästa arkivet som finns. Här samlas både texter, minnen och bilder. Jag fastnade med att gå tillbaka till dagens datum genom åren. Kamillas Kamera startade i augusti redan 2011. 19 april genom åren. Så ni må tro att det finns bilder och minnen att ta del av.

19 april genom åren.

Nu blir det bilder från just 19 april något år fanns inget inlägg från dagens datum så det fick bli en bild dagen före eller efter.

2012.

Innebandyturnering med Wille och hans lag FBI Tullinge. De killarna var ett superlag som tog sig till final första året de fick spela SM.

19a2012

2013.

Ateljerista och en helg med gänget i Gävle. En gång i månaden under 1 års  tid var vi på plats. Denna helgen var vi ena dagen på utställning med Katitzi vilken jag lusläste som barn.

19b12013

2014.

Ännu en helg med innebandy med Wille. Strålande sol och häng ute när vi väl kom hem igen.

19c201419c2014a19c2014b

2015.

Första dagen och jag har nyss klivit av tåget på Södra för att börja det hemskaste jobbet som jag någonsin haft. På förskolan Lyckan som vi alla anställda som kom och gick bytte namn på till Olyckan.

19a2015a

2016.

Glad över att jag fick tag på de ballerinaskorna i den rätta färgen som jag verkligen ville ha. Superfina men de var inte alls så bra kvalitet som man kräver för ett sådant märke och den dyra pengen.

19a2016

2017.

Fika med dottern på ett mysigt cafe och delikatessbutik i Huddinge innan matchstart för sonen hemma i Flempan.

19mm201722

2018.

Shorts och glasspremiär ute på altanen. Underbart att kunna njuta hemma vid.

19mm17

2019.

Ljuvlig avslutning på påsken i fjol med sol, altanhäng och bubbel.

19a2019

Brukar ni också fastna med att scrolla igenom era bloggar?

braaaa

 

 

 

12 thoughts on “19 april genom åren.

Add yours

 1. Det är kul att titta tillbaka i de olika sociala medierna appar. Facebook & bloggen 🙂. Det är jättekul när man får upp minnen på fb. Vad man just den dagen några år tillbaka 😀. Så fin bild på dig & dottern 😃😘
  Kram❣️

 2. Det är så spännande att kolla bloggens arkiv och se vad som hänt genom åren 🙂

 3. Så härligt att kunna blicka tillbaka genom åren, det älskar jag också med bloggen! 🙂 Och åhh, Katitzi-böckerna har jag också lusläst efter min mammas samling 😀 Kram

 4. Jag tycker också det är roligt att titta tillbaka på dagarna genom åren. Bloggen är ett jättebra hjälpmedel för det. Du har både fina och mindre bra minnen att se tillbaka på 😊
  Jag kanske ska gå och kolla lite jag med.

 5. Det är jättekul att kolla tillbaka så tycker jag! Brukar också göra det emellanåt. Igår kollade jag tex i bloggen för att se när sonen fick sin förra cykel – eftersom ingen kom ihåg, ha ha!

 6. Åh så gjorde jag också en dag. Så himla kul att se tillbaka och vad man faktiskt gjorde. Jag ska göra det fler gånger.

 7. Vad roligt att kunna blicka till tillbaka i bloggen genom åren och dela med sej av 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: