Det var visst fredag igår igen.

Hej.

Det var visst fredag igår igen. Jag hade sådan stor energi och driv hela dagen. Tror att jag fick med mig så mycket bra från mötet igår. Tänk vad härligt att kunna vara ute och promenera samtidigt som man har möte. Det är en av de bättre sakerna som hänt i dessa C tider.

Det var visst fredag igår igen.

Gårdagen fanns det mycket att lära mig av på alla plan. Har ni tänkt på vad klok man ofta känner sig när man pratat med en terapeut eller någon annan klok människa? Nog om det nu. Dags att prata om FFF precis som jag alltid gör varje fredag. So lets go!!!

Fredagsfokus – Fokuset igår låg på mig och allt både lyssna och följa min kraft och mitt driv. Jag gav mig ut i skogen och gick längs sjöarna, Underbar känsla att få andas frisk luft och röra på sig samtidigt.

img_8282

Fredagspresent – Eftersom jag hade en hemmadag fick det bli en fredagspresent från en av favobutikerna. Jag fick en ny tischa med texten LOVE på. Lite extra kärlek på fredagen med en ny tischa kan det bli mera rätt?

17

Fredagsfika – Min fredagsfika fick bli ute i en av solstolarna under filten. En kaffe med en kexchoklad blev helt perfekt.

img_8285img_8288

Fredagsbubbel – Jodå jag fick mitt bubbel. Tanken från början var att ta ett glas i solen runt kl:16 men ack så annorlunda det blev. Inte förrän runt kl:21 fick jag mitt glas. Hela dagen gick i ett med det ena efter det andra.

Ny dag – nya tag.

Vad har ni för er idag?  Jag tänker fortsätta med mina ideér och ge mig en lugn och skön helg.

27vvv

♥ ♥ ♥

 

9 thoughts on “Det var visst fredag igår igen.

Add yours

 1. Vi verkar bo så fantastiskt – nära stan men ändå så nära naturen liksom!
  Det låter som en härlig fredag och jag hoppas att din lördag blir lika bra.

 2. Ja det drivet vill jag också ha idag, ska ge mig ut snart tänkte jag, fick bara plötsligt ont i magen så ska se omd et går över först, men annars tänkte jag gå en långis måste sätta igång för både kropp och knopp

 3. Härligt med möte Plus en promenad samtidigt 😃☀️☘️👍.
  Oja. Känner mig klok & fylld med nya tankar när jag pratar med en klok person 😊
  Din fredag lät bra 👌🏼😊 kexchoklad är gott 🍫😋.
  Så kan det bli ibland. Men då satt ju ditt bubbel extra gott när du fick vänta lite till ☺️.
  Kram❣️

 4. Tycker de bästa fikastunderna är dom ute i solen, framför allt de första såhär på våren. Kaffet smakar så mycket bättre där!

 5. Härligt att kunna ha ett möte då man samtidigt tar en promenad 🙂 bra med två saker på en gång 🙂 så gott med lite kexchoklad i solen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: