Där hänger jag min hatt.

Hej.

Har ni tänkt på vad texter och musik kan ge oss nya ideér? Igår när jag gick runt här hemma och fixade på baksidan lyssnade jag som ofta på musik, bok eller podd. När jag hörde låten ”Där jag hänger min hatt” fick jag en pling. Där hänger jag min hatt.

Där hänger jag min hatt.

Jag har alltid varit en tankespruta som kommer med tusen nya ideér hela tiden både privat och i arbetet. Just därför jag jobbade som ateljerista och förskollärare och även webbdesigner säkert. Tänka nytt och tänka om är min grej. Att göra som alla andra har aldrig funkat för mig.

För tråkigt och så det det mig ingen som helst kreativ stimulans. När alla andra gymnaster tävlade med klassisk musik till sina fristående ställde jag med mycket övertalade av mina tränare upp med ledmotivet till ”Falcon Crest”. Vilket också tog mig längre än jag anade där och då. Go crazy är inget som skrämmer eller någonsin skrämt mig.

Upp på väggen bara.

Efter att jag blev klar med grävandet av jordgubbslandet fick min halvtrista stråhatt spika eller hänga upp på ena väggen över blomkrukorna på altanen. Sagt och gjort nu hänger hatten där vilket blev kanonbra. Utan att gå sönder också eftersom den är flätad i strå kan jag enkelt plocka ner den när jag behöver eller om så vill använda den.

img_8279

Dags att sätta fart för snart möte med min terapeut via telefonen.

Jag velade länge och väl om jag skulle åka in till mottagningen som nu idag eller ta mötet online. Till slut kom jag fram till att online blev bäst då Tildas nya sängdel ska komma idag. Om ni minns var en del lite trasig vid leveransen när den kom så hon skulle få en helt ny som jag behöver kunna ta emot.

Titta vilken vacker tulpan som slagit ut eller vaknat. Denna sorten är vaken och sover av och till.

img_8275

5a

 

 

 

16 thoughts on “Där hänger jag min hatt.

Add yours

 1. Det blev ju riktigt snyggt tyckte jag. Skönt då kreativeten flödar. Är så dålig på allt sådant, men gillar då andra gör det.

 2. De blev snyggt där med hatten. Hoppas ditt samtal går bra idag. Ha en fin helg

 3. Ja… sen kan andra texter bli till musik i mitt huvud… strofer eller citat som jag ser. Men du är så otroligt kreativ så jag (som inte är speciellt kreativ) skulle önska att jag bara hade hälften av det. Blir så snyggt när du tar tag i något

 4. Det blev jättefint med hatten på väggen 😃👍. Tips kan man få från alla olika håll. Det är bra.
  Du får gärna komma hem till oss & få ordning & snyggt i vår rabatt 😄😉
  Det är bra att du gick, går din egna väg! Tänkt på det du skrev om gymnaster & du väljer en helt annan musik 🙂
  Hoppas att mötet gick bra 🙏🏻.
  Åå så fin blomma 🌺.
  Ha en bra dag!
  Kram❣️

 5. Blev jätte snyggt! Mina föräldrar har en livboj hängandes på väggen vid deras soldäck. Tycker alltid man ska våga ha det som man själv vill 🙂

 6. Älskar när man får idéer som sedan också bli bra resultat 🙂 Hoppas nu att leveransen kommit också och att alla delar var hela denna gången!

 7. Det blev verkligen snyggt med hatten hängandes vid väggen. Tulpaner är ju verkligen jättefina blommor. Den tulpanen var så fin 😍

 8. Kul att musik kan ge en nya idéer. Du är så påhittig. Så bra att det går att ta möten online nu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: