Rebecca Minkoff är en favorit.

Hej Hej.

Har ni som jag några riktiga favoritmärken? Det har jag i alla fall. Rebecca Minkoff är ett märke som jag älskat länge och har och haft flera väskor från. Jag fick ett mail om att de har bra rea just nu. Typiskt eller inte? Snälla tomten jag vill hitta Pippis kappsäck med alla guldpengarna. Rebecca Minkoff är en favorit.

Rebecca Minkoff är en favorit.

Inne på Minkoffs rea hittade jag tre produkter som jag mer än gärna skulle vilja få hem i en paket. Klockan med hjärtan på armbandet är så mycket Kamilla av. Tänk vad fin den skulle vara med min hjärtan tatuering på insidan av handleden.

16qq

Bootsen finns  – här.

Klockan finns  – här.

Väskan finns –här.

 

27

♥♥♥

 

 

 

8 reaktioner till “Rebecca Minkoff är en favorit.

Lägg till

  1. Har inte direkt några favoritmärken. Jo kanske på träningskläder och skor. Annat tycker jag inte är så värt att lägga mycket pengar på 😄
    Men det var fina grejer. Passa på när de har rea 😋

  2. Väskan var verkligen min favorit, så snygg! Annars har jag nog inget favorit märke förutom när det kommer till träningsskor, då måste jag ha nike!

  3. Måste koll in! Själv har jag fastnat för Ilse Jacobsen klänningar, Esprit och älskar att shoppa på MQ. Tyvärr hade de lämnat in konkursansökan och har stängt nu i avvaktan på utförsäljning. Annars är jag galen i skor!
    Kram Kajsa

  4. Blev kär i den där väskan! Har nog inget favoritmärke så men är mer eller minde ”väskoman”, haha. Kan aldrig få för mycket väskor 😉

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: