Hör ni vi har fått sommar igen!

Hej.

Idag har Tilda varit hemma från skolan. Hon är lite småfebrig och småhängig så hon får stanna hemma även imorgon. Vi är nog lite låga båda två så det var skönt med en hemma dag. Hör ni vi har fått sommar igen!

Hör ni vi har fått sommar igen!

Som ett brev på posten kom sommaren på allvar idag. Fast solen inte var framme hela dagen var det varmt och skönt. Jag gick runt i shorts både inne och utomhus hela dagen. Så himla underbart. Självklart blev det lite småfix ute men bara i lugn snigelfart.

Pannkakslunch med världens bästa tjej.

Min tanke var att vi skulle ätit pannkakorna ute på altanen men dottern orkade inte så vi åt inomhus med altanen öppen. Det funkade minst lika bra. Jag saknade keso vilket jag trodde fanns kvar men icke sa Nicke.

img_8309img_8311

Firade in värmen lite extra.

Efter lite fixande tog jag ett glas bubbel. Allt för att fira att sommaren är på G. Den som spar hon har. I flaskan från i fredags fanns det ett glas kvar. Jippi vad jag blev lycklig när jag såg det. Tänk att jag fick sätta mig och njuta med ett glas bubbel i mitt växthus.

img_8314img_8315img_8318img_8320

När dottern lägger beslag på mina träskor.

Sveriges absolut fulaste skor måste vara foppatofflor alla dagar i veckan. Jag har aldrig ägd några och tänker inte göra heller. Men när det inte fanns några andra uteskor tillgängliga fick jag slita på mig ena sonens fultofflor som han haft som strandskor en gång i tiden.

img_8312

Dags att fixa lite med tvätten innan det blir tvkväll. Bäckströms sista delen väntar på mig och Wille.

best

 

 

 

 

11 thoughts on “Hör ni vi har fått sommar igen!

Add yours

  1. Skönt med en hemmadag, vi har faktiskt varit hemma nästan hela dagen. Lekplats en 30 minuter annars bara hemma. Krya på henne… 🌷

  2. Vilken härlig dag trots att ni varit lite låga båda två, hoppas dottern snart är frisk igen och att det är vanlig hederlig förkylning. Det har verkligen varit skönt väder idag och jag gick ut i bara t-shirt…på lunchen idag. foppatofflor må vara fula, men på sommaren när man springer ut och in hela tiden så är de fantastiskt praktiska

  3. Hoppas hon kryar på sig! Här har värmen också infunnit sig idag & ännu varmare ska det bli i veckan! Underbart!

  4. Oj vad du ser ut att njuta av det fina vädret! Såg på nyheterna att det ska blir 18 grader. ARTON! Helt sjukt. Det är sommarvärme! :O Ser fram emot värmen så jag tror jag spricker! haha 🙂 // Petra Elisabeth

  5. Ja väldigt skönt med hemma dag ibland. Vi har också fått sommar värme. Hela veckan ut 🙂

  6. I går blev det en hemma dag här hemma med blev lite balkong häng och städning här i går 🙂 Ni har det så fint i er trädgård 🙂

  7. Köpte precis ett par fultofflor för hemmabruk..De är inte snygga men praktiska att ha till hands tycker jag och hemma syns de inte så mycket..mina är turkosa dock..hoppas dottern kryar på sig fort..Passa på att njut av det fina vädret, det tänker jag göra..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: