Från öde Mall till fridfull trädgård.

Halloj.

Här i min kommun i Stockholm är de lite efter och alla elever har påsklov denna veckan istället. Himla tur för T att Sälen inte blev av över påsken för då hade hon behövt söka ledigt. Från öde Mall till fridfull trädgård. Aldrig förr har jag varit i ett så stort köpcentrum som Mall ändå är och det nästan var helt öde. Väl hemma hamnade jag i trädgården såklart.

Från öde Mall till fridfull trädgård.

Jag följde med Tilda till MOS idag och hjälpte henne att leta efter nya jeans. Favojeansen tog hon sönder i rumpan i veckan. Så ni kan ju bara ana hur viktigt det var med nya i precis samma färg och så vidare.

En vardag vid lunchtid är det ofta relativt lugnt på MOS men idag var det nästan helt öde om man jämför med hur enormt mycket människor som stället tar emot. Superskönt måste jag verkligen säga. Inga köer till provrummen och knappt inga i butikerna. Idag hade dottern turen på sin sida och hittade nya jeans och lite annat smått och gott. Hon fick sin frappino och jag min Nocco.

img_8248img_8250img_8251img_8262

Växterna har fått flytta in i växthuset.

Skönt måste jag säga att det nu går att lätt gå ut genom altandörren utan att behöva sicksacka förbi alla växter som stått innanför dörren. Nu håller jag tummarna för att de kommer trivas där ute. Solen strålar och det är så himla skönt ute. Imorgon måste jag verkligen ta tag i jordgubbslandet och vända jorden så det snart gå sätta plantorna. Hoppas verkligen att väderappen nu inte ljuger och det blir sämre väder för jag litar blint på som den säger att det ska bli kanonväder på torsdag och fredag.

15b15c15d15e15f

7uu

♥ ♥ ♥

 

 

 

10 thoughts on “Från öde Mall till fridfull trädgård.

Add yours

  1. Härligt att hon hittade de rätta jeansen…det är viktigt det där så att man vet att man trivs. Du verkar ha det så mysigt när du (pysslar, höll jag på att skriva men…)arbetar i din trädgård…för det är ju faktiskt ett ganska rejält stycke arbete man får lägga ner.

  2. Det är öde överallt tycker jag, Ikea ullared och köpcenter här. I princip inga köer eller människor för den delen. Ganska avslappnande 😊 vad bra att hon hittade nya jeans 👌

  3. Har skrivit förut att jag är imponerad av dina gröna fingrar & önskar att jag hade en liten nyans grönt 🙂 Eller iaf lite mer intresse. Just nu är jag iaf glad att alla mina växter inomhus frodas och verkar må bra.

  4. Oj det är verkligen helt tomt där! Vad annorlunda det är att se mall sådär helt öde. Fint du gör i trädgården också! Ser så fram emot våren och sommaren när alla blad kommer tillbaka på träden ☺️ // Petra Elisabeth

  5. Skönt att hon hittade dom Jensen hon ville ha jag kan tycka att det är himla svårt att hitta dom perfekta Jensen:) Skönt att det inte var så mycket folk där

  6. Det är inte mycket rörelse ute nu. Det är ändå skönt att inte allt är nerstängt. Tror vi måste vara rädda om det. Tänker att i år kommer nog många trädgårdar vara extra fina. Åker man förbi plantagen är det alltid mycket folk där

  7. Va härligt att ni kunde shoppa lite . Det ser ju tomt ut i köpcentret så hade ju allt för er själva, sånt som händer med jeans

Kommentera

Up ↑

%d