Jag ångrar att jag inte slog till.

Hej.

Ibland kan jag gräma mig som bara den när jag inte slår till när jag har bästa och värsta chansen. Var iväg en snabbis till Skäris med Tilda idag som skulle leta ännu ett par nya jeans. Tyvärr fanns det inte några som passade henne i smaken. Jag ångrar att jag inte slog till. Inne på HM såg jag finaste sandalerna på reahyllan men jag bangade att köpa dem.

Jag ångrar att jag inte slog till.

Ska sanningen fram så vet jag inte ens varför jag tvekade. 100 kr för ett par svart sandaler med öppen tå är ju egentligen för bra för att vara sant. Jag förstår inte varför jag tvekade på att köpa dem. Om jag ångrar mig? Jo då det kan ni skriva upp att jag gör. Om det inte var för det elaka Corona hade jag säkert satt mig i bilen och åkt och sett om de fortfarande fanns kvar. Nu måste jag bara visa er vad jag bangade för fina sandaler.

img_8236img_8237

Sköna fladdriga sommarbyxor.

Vi smet även i en snabbis på Gina. Jag hittade ett par fladdriga sommarbrallor som såg hur sköna ut som helst. Det är så fräscht med fladdriga vida sommarbyxor med en tunn blus eller fin tischa till. Jag får nog helt enkelt ta mig en funderare på om jag ska slå till på dem. Högt upp på min önskelista står just nu nya underkläder. Så lilla fröken eller tant jag får nog göra en rang i min priolista för att kunna se vad jag ska priritera.

img_8239

Vad har ni för er idag?

 

29

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Jag ångrar att jag inte slog till.

Add yours

 1. Snygga skor får jag allt hålla med om. Idag har jag jobbat halva dagen sen varit på barnens dagis lämnat in lapparna om sommaren och sen hem. Nu är jag så jävla låg att jag vill bara lägga mig

 2. Jamen det var synd att du inte slog till på dem…100 kr = billigt. Jag drar mig alltid för att köpa underkläder som är hutlöst dyrt och som man (som oftast) inte visar upp…sen gillar jag inte att köpa jackor heller, speciellt inte vår jackor för jag brukar gå från vinterjacka till ingen jacka….och man har ju bara på sig dem ute … inget kul. Var faktiskt och kikade på jackor idag men det blev inget köp (däremot ett par vida byxor och en blus 😁)

 3. Vad tråkigt nu när det var på rea och allt. Kanske nån du känner som är i närheten som kan köpa åt dig? Eller om du ringer butiken och ber de lägga undan?

 4. Jag gilla byxorna 😀. Sånt där är så irriterande. När man ångrar att man inte köpte ”det”. Det man kan göra. Är ju att skriva upp posetiva grejer om skorna i detta fall & negativa saker. Sen ställa sig frågan. Behöver jag verkligen ha skorna. Sen åka & kolla om de är kvar 🙂
  Lycka till! Kram❣️

 5. Om dom finns kvar så var det meningen, annars inte. Ja så brukar jag tänka när jag ångrar att jag inte köpte något.

  Jag älskar tunna vida sommarbyxor! Det är så skönt och går att style upp och styla ner. Ett måste i garderoben helt enkelt.

 6. Dom sandalerna alltså. Wow så fina. Förstår dig att du ångrade att du inte köpte dom Hade jag med gjort,

 7. Men åh jag känner igen den där känslan när man verkligen ångrar sig & inte vet varför man inte slog till… Verkligen jätte snygga!

 8. Åh, jag är PRECIS likadan! Det är jätteofta jag hittar plagg, skor eller dylikt som jag verkligen vill ha men som jag av någon oförklarlig anledning bangar att köpa. Varenda gång sitter jag, precis som du nu, och grämer mig efteråt och blir arg på mig själv för att jag inte slog till! Du får se det som en läxa helt enkelt. 😉

 9. synd att du inte köpte skorna tycker att dom var riktigt snygga faktiskt 🙂 byxorna var med super snygga älskar ledig klädsel 🙂

 10. Jag kan verkligen förstå att du ångrade dig, de var riktigt snygga! Men jag är precis likadan, på gott och ont. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: