GET TO KNOW ME.

Hej.

Jag såg en kul lista på insta idag. Vem vill inte lära känna varandra lite bättre? Nu har ni chansen att lära känna mig lite bättre och låta era egna läsare att får veta mer om er själva. Häng nu med i GET TO KNOW ME.

GET TO KNOW ME.

Tänker att jag får förklara mina svar lite för er så ni är med i mina tankar och mitt resonemang.

4 names thet i go by.

Pinglan – Mina syskon har kallat mig det sedan jag var barn och fick namnet Ingela av farmor. Nu har jag vant mig vid Pinglan men Ingela det är inte jag det. Vet inte vad farmor tänkte. Mina syskonbarn Jacob och Julia säger också alltid Pinglan till mig.

Karla – Smeknamnet när jag var tonåring och ung i Småland. I samband med min flytt till Stockholm 1993 försvann namnet.

13ss

4 places that i  have lived.

Nybro – Där jag är född och uppvuxen. Bodde i Nybban tills jag fyllt 20. Den lilla lilla staden mellan Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Kalmar – När jag läste till barnskötare bodde jag i Kalmar två innan jag flyttade till stora staden. Kalmar ligger bara 3 mil från Nybban så där har jag hängt massor och även tränat i.

4 things i love to drink.

Kaffe – Att jag är en kaffekärring av stor rang det känner säkert många redan till. Utan kaffe på morgon går det inte få igång dagen.

13w1

Champagne – Bubbel är livets dryck enligt mig. Inte en fredag utan ett glas bubbel om jag får välja.

13w2

Nocco – Jag erkänner att jag återigen ramlat in i Noccoträsket.

4 things i loved to watch.

Gymnastik – Enligt mig är gympa bästa och roligaste idrotten. Visst är det kul att kika på hockey när sonen spelade men inget går upp mot bra gymnastik.

13w3

Vackra ting och plagg –  Jag skulle lätt kunna bli en shopoholic för jag älskar vackra ting och plagg. Tur att det inte funkar för då behöver man nog från början en större börs.

Havet – Finns det något bättre än sitta och titta på havet. Att lyssna på bruset och vågorna är så avkopplande. En dröm är att bo på en husbåt någon gång i livet.

13w5

4 thing i loved to eat.

Choklad – Jag är en socker och godisråtta och alltid varit. Får jag välja så vill jag helst ha choklad med nötter i eller chokladdoppade kolor från Pärlans Konfektyr. De skulle jag nästan kunna dö för.

Jordgubbar – Jordgubbar är en dröm. Att bo i jordgubbslandet en sommar skulle jag lätt kunna göra. Kanske därför det i år blivit ett jordgubbsland här hemma.

13w6

Våga ni hänga på?

Vill ni hänga på är det bara att kopiera ner bilden här nedan. Lägger ni ut denna får ni gärna länka till mig om ni har lust.

13

KRAM

30c

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “GET TO KNOW ME.

Add yours

  1. Vilken rolig lista, den ska nog jag också joina så tack. Samt Mirrekex kallades jag i skolan så det blir ju lite som ditt pinglan. Murre kallade mamma och pappa mig och det haha är nej det låter som en katt eller något snusk. Kul att du bodde två år i Kalmar och pluggade där =D

  2. Vad roligt att få lära känna dig bättre! Kärt barn har många namn brukar man säga 🙂 Jag älskar också bubbel! Det är underbart att festa till det lite med champagne på fredagen. Tycker det är extra roligt till en god maträtt eller liknande 😀 // Petra Elisabeth

  3. men vilken rolig lista håller helt mig dig om kaffet och dens viktighet på morgonen haha. Och ost helt klart ja är en riktig ost människa, vin också för den delen fast mer vitt vin eller rose för min del ❤️

  4. Vilken rolig lista den kommer jag nog att vara med på:) så roligt att få lära känna dej lite mera jag är med en riktig kaffe käring jag fungerar inte utan kaffe

  5. Jag håller verkligen med dig om att kaffe är viktigt det behöver jag med för att komma igång. Mitt favoritgodis är choklad så det kan jag heller inte leva utan 😍

  6. Vad roligt att få veta mer om dig, gillar att få lära känna bloggaren mer! Kan känna igen mig i lite ändå, kaffe är ett måste varje dag och för mig – livets dryck haha! 😀 Havet blir jag så lugn av, känns så bra att bara vara i närheten och både se & höra! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: