Hipp Hipp Hurra för Robert idag!!!

Halloj.

Idag är ingen vanlig dag för det är Roberts födelsedag. Hipp Hipp Hurra för Robert idag!!!  Skönt ändå när man inte behöver kliva upp förre tuppen för att komma in med frukostbrickan och alla paket som det var när barnen var små.

Hipp Hipp Hurra för Robert idag!!!

Runt 9:30 var en helt okej tid att stiga upp och sjunga för födelsedagsbarnet. Det blev som alltid skönsång, blåsa ljuset och alla paket på sängen. Och så får jag inte glömma vår firar flagga som R och jag har haft sedan 1996. Den åker alltid med på alla födelsedagar och namnsdagar. När vi viftat klart med den får flagga hänga i köket hela långa dagen som vi uppmärksammar.

img_8211

Plantagen och nya tomatplantor.

Tilda och jag svängde förbi Plantagen och köpte på oss flera tomatplantor. Vi kikade även på rosor till gropen på framsidan men hittade ingen som vi gillade. Grejen är den att vi ska ha en buskros som inte är allt för hög utan mest rund. Bor man på Rosendalsvägen då ska man ha mycket rosor även om rådjuren kommer göra allt för att äta upp dem.

img_8213img_8214

Tårtatajm för födelsedagsbarnet.

Tårta såg inte alls ut så som var min plan men den smakade 10 utav 10 och smaken är väl allra viktigast inte sant? Gräddtårta funkar ju alltid tycker jag. Bästa gräddtårtan är jordgubbstårta på mammas vis. Den är ett måste varje midsommar och gärna på skolavslutningarna också. Fyra ljus – ett från oss alla såklart.

img_8220img_8224

kram

 

 

16 thoughts on “Hipp Hipp Hurra för Robert idag!!!

Add yours

  1. Grattis till sonen! 🥳. Skönt att du fick med dig dottern att köpa tomatplantor 🍅. Tårtan såg jättegod ut 😃😍😋. Ja, det är lätt att förknippa olika maträtter å så till goda minnen ☺️ Då blir man glad i själen. Kram❣️

  2. Å vad roligt med frukost på sängen och presenterna på sängen. Här blir de inget sånt haha

  3. Mums! En god gräddtårta är aldrig fel. Tyvärr verkar jag vara den enda i familjen som fortfarande tycker att det är en viktig tradition, så numera väljer mina föräldrar och syskon andra efterrätter på sina födelsedagar så det blir bara gräddtårta en gång om året – på min egen dag.

  4. Åh. Men såna gräddtårtor är min absoluta favorit, ser lite ut som sån tårta mamma alltid brukade göra till mig när jag var liten så goda slår alla café tårtor lätt enligt mig 😍😍

  5. Åh jag blev så sugen på tårta nu när jag såg detta ! Grattis till Robert och hoppas att han fick sej en fin dag 🙂

  6. Åh, mums, den där tårtan såg god ut…gäller att inte visa den för min make som är en stor tårtfantast (den enda egentligen i vår familj) Jag brukar vara nöjd efter en bit men han kan äta hur mycket tårta som helst. Hoppas det blev en fortsatt fin födelsedag och vilken fin tradition med flaggan….jag älskar traditioner.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: