Hopp om en ljusare framtid.

Hej.

Hopp om en ljusare framtid. Hoppet är det sista som överger oss sägs det ju vilket säkert kan vara sant. Är det något som vi alla drömmer om nu är en ljusare framtid. En framtid när vi alla kan börja leva igen, upptäcka världen i stort och smått.

Hopp om en ljusare framtid.

I Länka med Kärlek har Mirre idag en fotoutmaning med tema Hopp. Det är fritt fram att tolka ämnet HOPP. Därav tog jag några bilder på dottern när hon var ute och hoppade. Det är inte det enklaste när man bara kan smita in med kameran under skyddsnätet på ett ända ställe med armarna då. Sedan ska man eller jag då försöka ta bilder på T i action och samtidigt hålla kameran stilla. Det är inte det enklaste. Så jag får helt enkelt bara trycka på sportfoto och sedan se om det kan tänkas bli några bilder som funkar att använda.

Fast Tilda har den största studsmattan eller trampolinen som det hette när de blev så stora så är hon över skyddsnätet ibland när hon bara studsar. Himla tur att nätet fångar in henne om hon kommer snett i en volt.

11a11c11b

Vad hoppas ni på framöver?

Jag hoppas på många saker både personliga och för oss alla. Men framför allt att vår värld ska kunna återgå till sin vanliga gång igen. Självklart hoppas jag att vi lärt oss många saker som vi kan ta med oss in i framtiden av Corona.

Först och främst att vi inte lämnar sjuka barn i förskolan och skolan. För tro mig att det lämnas många många barn som föräldrarna vet är sjuka men de anser att de måste andra saker än att stanna hemma med sina sjuka barn. Lika väl hoppas jag att vi lärt oss att vi inte går till våra arbeten och sysselsättningar om vi är sjuka. Inte av hänsyn till den sjuke utan till alla andra som riskerar att också bli sjuka av att du som är sjuk dyker upp på jobbet, bowlingkursen eller på ICA butiken.

Jag hoppas också att vi lärt oss att leva i nuet. Livet är här och nu – inte imorgon eller nästa tisdag då du är ledig. Vem vet vad morgondagen gömmer och planerar? Skjut inte upp livet i framtiden för risken är att du aldrig hade tid för livet som alla borde uppleva och njuta av.

img_8124

GLAD PÅSK!!!

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Hopp om en ljusare framtid.

Add yours

 1. Kanske är för gammal nu men jag tycker det är så kul att hoppa studsmatta 😄 Vill också att allt ska gå tillbaka till det normala nu.

 2. Det känn Stunt med Corona, men jag tror också att Corona-viruset har lärt oss en massor. Undvika stora folkmassor, vara hemma om vi är sjuka, vara noga med handhygienen och vi kan spara på miljön.

  1. Jag ser en ljus framtid framför mig 😊 jag hoppas att man lär sig att man inte ska vara så mycket i folksamling och att man alltid ska ha basala hygien även efter denna virus

 3. roligt att studsa lite men svårfotat förstår jag. men du lyckades ju få några bra bilder fulla av liv. Håller med dig så otroligt många föräldrar som ger sitt barn alvedon och lämnar på förskolan. fy säger jag som både jobbar med det emellanåt… men också undrar hur man tänker som förälder – ens egen sockertopp finns väll inget bättre än att få ta hand om sitt barn som är sjukt och rå om det hemma.

  1. Studsmatta är ju så roligt, men det har ju blivit lite läskigare sen man blev äldre 🙈 Hoppas att folk har lärt sig av detta nu att de inte ska lämna barn på förskolan/gå till jobbet om de är sjuka.

 4. Tycker att du fångat henne i verkligt fina bilder….trampolinen var en favorit när våra barn var yngre också.
  Ja, vi måste lära oss att livet är oförutsebart och därför vara extra försiktiga med hur vi behandlar varandra. Här skiljs vi aldrig åt utan att säga att vi älskar varandra och faktiskt mena det. Vi lägger oss aldrig som ovänner heller. Jag har jobbat på sjukhusets neurointensivvårdsavdelning alltför länge för att veta att det som ofta händer när någon ligger medvetslös eller allvarligt sjuka/döende så är det antingen ett förlåt eller ett ”jag älskar dig” som vill förmedlas från anhöriga.

 5. Jag hoppas också på en ljusare framtid. Nu känns de sådär pgr corona ❤

 6. Svårt det där, när är man sjuk och när är man inte det? Däremot hoppas jag på att fler kommer vara ute, att jag fortsätter få se familjer grillar korv ute, att vara ute och leka osv. Det tar jag med mig

 7. Där har du alldeles rätt, vi måste alla lära oss att leva i nuet för tiden vi har är mkt så.. Däremot behöver vi alla få längta/se fram emot något.. Vilket har vart mer svårt nu pga av allt. Hoppas du haft en fin påsk 🐓

 8. Det är kul när ord kan ha olika betydelser och förknippningar! Har verkligen hopp om att viruset dämpar sig så snart det bara går så vi kan återgå till det mer normala igen <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: