Häng med mig runt på min fredag.

Hej Hej.

Långfredag idag och strålande väder hur bra som helst. Jag har varit ute nästan hela dagen vilket känns i både kropp och själ. Fredagar är ju min dag på veckan. Så blev det även idag självklart. Häng med mig runt på min fredag.

Häng med mig runt på min fredag.

Först ut gav jag mig ut på en promis runt sjöarna i skogen. Det är så underbart att kunna ge sig den stunden som fredagsfokus. Solen strålade och himlen har varit blåare än blå hela dagen. Vattnet i en av sjöarna var till och med lite småvarmt. Tänk att man kan finna sig så stor lycka och energi genom att gå i skogen.

img_8166img_8167img_8169img_8170img_8171

Lyxade till med drömtårta till fikat.

Jag hade turen idag att få med mig mina älskade barn på fredagsfika. Drömtårta är en kaka som jag verkligen inte kan låta bli. Den är en kär gamla klassiker som gå hem hos de allra flesta. Jag fick verkligen feeling och bakade en drömis till fikat.

img_8175img_8176img_8178

Min fredagspresent var ganska väntad.

Jag fick nya vita penser med gulaögon som jag säger om mitten blev min fredagapresent. I två av mina vinlådor har det flyttat in fuchiasticklingar och nya penserna. De andra vinlådorna ska de bo solrosor och vit Lobelia i vilka ska bo längs ena husväggen. Där fick ni svar på vinlådeprojeket som jag drog igång i veckan.

img_8182img_8183img_8184

Projekt jordgubbslandet tog musten ur mig.

När jag väl var ute och skitigare än skitigast tog jag äntligen tag i projekt jordgubbslandet. Landet som jag haft tankar och planer på i flera år är äntligen på G. Jisses vilket jäklar slit det var. Att bära och flytta alla plattor som skulle på rätt plats var så attans tungt. Nu känns det som om jag haft värsta bästa träningspasset. Nu ska jorden luckras och ny jord ska blandas runt innan plantorna ska införskaffas och i jorden.

img_8185-1img_8186

Avslutar med att berätta att jag fått mitt fredagsbubbel.

Det är så härligt att sitta med datorn i knäet och ett glas bubbel. Bubbel är nästan som livet vatten för mig. Nj nu ljög jag nog men visst fasiken mår man så mycket bättre med ett glas bubbel på fredagen.

img_8188img_8193

Tack alla som frågat och tänkt om min tand. Det lossnade en liten flisa på ena kanten. Jag tyckte jag var smart och fila till kanten lite med en nagelfil vilket tog bort det vassaste. Vi får helt enkelt se hur det känns efter påskhelgen om det går leva med det eller jag måste iväg till tandis och göra nytt.

fredaga22

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Häng med mig runt på min fredag.

Add yours

  1. Vilken underbar fredag du hade. Lite avis faktiskt. Håller med dig om bubbel är livets vatten. Är inte mycket för alkohol, men då vi kommer till bubbel kan jag inte säga nej

  2. Jag håller fullständigt med dig om skogen. Vad roligt att du fick med dig barnen på fika. Kan du inte dela med dig av recept på rulltårtan?

  3. Gjorde det inte ont att fila med nagelfil?
    Åh sån där drömrulltårta var längesen jag åt. Hellre sån än vanlig. Drömis kan man ju äta hur många bitar som helst utav 😉

  4. Vilken härlig fredag! Det är ju perfekt att vara ute mycket i dessa tider! Förstår att kroppen var mör efter allt släpande av sten men så härligt med eget jordgubbsland 🙂

  5. Ja skogen ger verkligen lycka och energi! Härliga bilder! Rulltårtan såg smaskens ut, men jistanes så jag rös när jag läste att du filade på tanden!😆

  6. Ja men hur härligt är det inte att vara ute i skogen och promenera och speciellt i kombination med vattnets närhet. Drömtårta är såååå gott, den bästa rulltårtan om man frågar mig. Härligt projekt med jordgubbslandet….vi hade ett antal badkar kvar efter att vi hade hästar så vi har 2 badkar med jordgubbsplantor. HJälper mig som har en hel del värk att hålla ordning utan att krypa runt på marken.

  7. Vilken otroligt härlig dag du verkar ja haft! En promenad i det fina värdet i skogen och drömtårta på det! Hur underbart? Tycker verkligen man kan samla krafterna när man är ute i naturen. Det är så fridfullt och så rofyllt 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: