Laddat med bullar inför påskhelgen.

Hej.

Bullbak blev min grej igår kväll. Ensam hemma och fika sugen blev perfekt tid för att sätta bulldeg. Laddat med bullar inför påskhelgen. Jag tyckte det var supersmart av mig för nu kan vi fika i det vackra vädret denna påsken också.

Laddat med bullar inför påskhelgen.

Säkert är det så hos alla just nu att man endast får köpa ett paket jäst. Men vem har sagt att man inte kan köpa paket varje dag man handlar och låta dem ligga i kylen och vänta? Igår blev det bullar på tre paket jäst. Det var kanske i mesta laget för det blev trångt i frysen. Men men vi får väl fika både på förmiddagen och eftermiddagen  så har vi löst det platsproblemet lite i alla fall.

img_8151

Trist att formarna bara räckte till hälften.

Ja ja så kan det gå men de bullarna utan papper är säkert lika goda. Det vore ju konstigt om de inte var det måste jag säga eftersom de är gjorda på samma sätt.

img_8154img_8155img_8158

Skynda mig ut i skogen.

Nu tänker jag ge mig ut en runda i skogen innan det blir duschen och sätta fart idag. Vad har ni för er idag? Här blir det nog mest trädgårdshäng och en grillning skulle jag tro.

GLAD PÅSK

1010a

 

 

 

 

2 thoughts on “Laddat med bullar inför påskhelgen.

Add yours

  1. Åh vad gott med nybakta bullar det är ju inte helt fel. Det är ju så mysigt att fika utomhus så det är bra att ni har massa fikabröd 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: