Dumma dumma dumleklubborna!!!

Halloj.

Min skärtorsdag som började så himla bra. Andra natten på raken som jag sovit bättre nu med min nya rutin. Jag har sovit bättre med den än så länge däremot så gillas den inte av alla i familjen. Men som min läkare sa idag det handlar om mig och mitt mående. Dumma dumma dumleklubborna!!! Hur som helst så vändes det bra mot det sämre då det gick bort en pytteliten bit från ena framtanden när jag åt klubbor.

Dumma dumma dumleklubborna!!!

Sedan årskurs fem har jag plast på ena framtanden då den ena åkte in vid en smäll av en basketboll i skolan. En gång kanske 1993 gick den sönder så ett barn kastade hinkar som en galning från sandlådan och en hamnade på min mun när jag fick gå emellan. Så idag var det tydligen dags igen. Vilken himla bra påskpresent måste jag säga!!! Vet inte om den måste lagas heller men det känns lite ovant med det vassa som känns.

img_8150

Runt sjöarna var det toppen i alla fall.

Solen strålade och jag fick mig en skön promis och pratstund i telefon. Samtal med läkaren följt av ett samtal med mamma hanns det med. Det är varmt och skönt nu våren är verkligen här. Jag längtar ut men har tänkt att ha en baka kväll så jag får väl ladda mina batterier nu så jag orkar med allt som vi planerat ska bakas.

img_8146img_8147img_8148

Duktiga tjejer få äta glass ute.

Väl hemma igen satte jag mig ute i solen med en kaffe och glass. Är det vår så är det inte sant!!! Hoppas verkligen att vädret bjuder upp till dans denna påsken när det är som det är.

img_8149

braaaa

 

 

18 thoughts on “Dumma dumma dumleklubborna!!!

Add yours

 1. åå dumleklubbor, det var verkligen längesen jag åt! Kanske lika bra om man tappar tänderna 🙃 Hoppas det inte blir allt för dyrt för dig, tandläkare är sällan och aldrig billigt…. Önskar dig en fin påskhelg 💛

 2. Vad surt med tanden 🙁 Vädret är ju jättefint här, så nu hoppas vi på att det fortsätter ett tag till. Önskar att jag kunde vara ute, men fick lite kli i halsen så här sitter jag 🙂

 3. åh dumleklubbor är så mums men ack så sega för tänderna. riktigt trist med tanden din. och vad gott det såg ut med kaffe och glass i solen mums.
  Nu är det ju super härligt att vara ute så vi har vart ute stor del av dagen. kram

 4. Men nej vilken otur med tanden! Vi får verkligen hoppas på fint väder under påskhelgen så man kan vara ute mycket!

 5. Fy vad trist med tanden! Har råkat bita av en flisa en gång när jag åt godis, satt i bilen på väg hem från fällen. Kunde inte låta bli att vara där med tungan heeeeela tiden och känna. Så störigt! Tandis slipade bara till den lite och det tog ett tag att vänja sig faktiskt. Håller tummarna att du slipper ett större ingrepp!

 6. Å så drygt med tanden 😕. Jag hoppas att det inte är så stort bedkymmer.
  Vad är det för sov rutin som dina andra familje medlemmar inte gillar?? 😄
  Åå så härligt med en promenad ☘️☀️å sen sitta ute & fika 🍨☕️😋👍
  Kram❣️

 7. Så gott med dumleklubba, tråkigt att tanden tog stryk. Gjorde faktiskt samma häromdagen med annat godis. En bit åkte av på en tand längre in 😐

 8. Ajdå dumma klubbor och i regel brukar det kunna lossa mer då det väl släppt på plasten. Det brukar ju vara snabbt åtgärdat, men som du säger tråkigt att det alltid kommer när det ej ska. Ohh så härligt det såg ut där du satt med glassen hade gärna joinat =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: