Allt blev så bra!!!

Hej Hej onsdag!

Jag är nyss inkommen efter några timmar ute i trädgården. Planen var att bara gå ut och plantera ner fuchiasticklingar i de lådor som de ska få bo i. Precis som alltid får jag för mig en massa annat när jag är ute och tiden rinner iväg. Vilket resulterade i att promisen i skogen fick hoppas av. Men men jag fick frisk luft. Allt blev så bra!!! Vad kan jag mer önska mig.

Allt blev så bra!!!

För alla er som inte alls är sugna på att läsa om mina projekt och ideér får helt enkelt ta att stänga ner min blogg nu. Jag fick en superbra tanke idag som jag är megastolt över och strax ska visa för er. Men först måste jag visa och tipsa er om mina fina påskrisfjädrar som jag skapade redan ifjol och hade i vårt rid utomhus. I år fick de plats i en av buskarna på framsidan.

img_8121img_8124img_8122img_8125

Lunch i matlåda.

Säga vad man säga vill om att äta matlåda men ibland funkar och smakar det bara bäst. Jag tog med mig min matlåda och satte mig i ena solstolen under en filt och mumsade. Precis som alla bönder och torpare säkert gör så här härliga dagar. Vem vet, jag kanske ska ta över mor och fars gård och bli en bonde på riktigt. Ladan behöver bara restaureras så jag kan ha kor där. Grisar är nog inte mig grej men kor är ju vackra.

Jag får nog klura på den ett tag eftersom jag samtidigt är en stadsråtta. Vad ska man göra när det både bor en bondmora och en stadsråtta i mig? Stora nackdelen är att det är för långt borta och på tok för långt till havet och sjöar vilket jag får så mycket energi av.

img_8129

Vad ska jag plantera mina tomatplantor i?

Jag läste om en trädgårdsnörd som planterat sina plantor rakt ner i jordsäcken. Vilket ska funka hur bra som helst. Vi hade två hinkar med kul form i garaget som R tagit hem från LAC gamla kontor och inte behövde på deras nya. Där och då i garaget trillade poletten ner hos mig. De skulle få bli tomatkrukorna.

img_8130img_8131

Strandfilten med fläckar kom till ny användning.

Så snygga i grå plats skulle ju krukorna inte bli men om jag använde strandfilten från Vinga Home som jag fått fläckar på skulle krukorna bli toppen. Sagt och gjort så fick det bli. Wao så fina de blev. Såg nu att jag glömde fota dem med plantorna på plats i dem men de får ni se annan dag. Allt blev så bra.

img_8135img_8138

KRAM FRÅN MIG.

♥♥♥

 

 

18 thoughts on “Allt blev så bra!!!

Add yours

 1. Tröttnar inte alls på detta. Så inspirerande tycker jag. Är precis som du, någon blandning av lantis och storstadsjej:-)

  1. Vad söta fjädrar du har gjort, personligt! Underbart att vara ute dessa dagar, dock skulle jag nog inte klara av att bo på landet..

   1. Sådan fina fjädrar du har årdnat tycker att dom är super fina så gott med matlåda gör det oftast när jag inte orkar laga mat 😊

 2. Tycker att det är kul att läsa om dina olika projekt! Jag har ju själv noll gröna fingrar tex 🙂 Brukar få tomatplantor i hinkar av mamma och pappa. De gör allt jobb och jag vattnar och skördar, he he!

 3. Vad fint de blev med ”krukan” och filten. De blev jätte fint. Skönt att du inte stänga ner bloggen för jag gillar dig blogg och gillar att lära om dina idéer

  1. Äta ute är ju helt underbart! Men vad du fixar och donar 😍 längtar tills jag får en egen trädgård att kunna pyssla i

 4. Oh Vi är ju likadana du och jag! Jag får också såna där idéer om hur man kan ge saker nya användningsområden. Jag är också en bondmora och en stadsråtta (eller iaf inte-på-landet-råtta).
  Jag ser framemot dina kommande projekt!

 5. Du är ju så påhittig och klok så bra att du har kunnat använda gamla saker till något annat. Mysigt med lunch i solen 🙂

 6. Men åh….älskade idén att slå in de lite fula lådorna i filt och att plantera i dem….jag tror att du hade blivit en utmärkt bondmora…och hade säkert kunnat få till ganska mycket självhushållning i tillägg till ett vackert hem och mysig trädgård.

 7. Det slår aldrig fel att man ska bara göra en sak. Utan man hittar fler saker att göra! Spelar ingen roll om det är inne eller ute 😅😂
  Så härligt att äta mat ute 😃. Mat kan smaka bättre några dagar efter. Faktiskt.
  Svåra beslut du har. Men det kommer att lösa sig 😘. Kram❣️

 8. Oj vad påskfint ni har fixat! 😀 Vi har också satt upp lite påskfjädrar i buskarna i trädgården och nu håller mamma på att sätta potatis i landet. Hoppas ni får en fin påsk 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Up ↑

%d